DAĞ FARE Mİ DOĞURDU DİYELİM!!!
289 okunma

DAĞ FARE Mİ DOĞURDU DİYELİM!!!

ABONE OL
15 Nisan 2022 12:15
DAĞ FARE Mİ DOĞURDU DİYELİM!!!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yoksa Tencere Dibin KARA Seninki benden KARA mı diyelim! Sayın Atila Talay beyefendi.

Nazilli’de MUSTAFA AKDAĞ Parkına Sizin Deyiminizle O Ucube bina dikilirken Siz Mahalle muhtarı mıydınız yoksa muhtar azası mıydınız? Kardeşim sen o günlerde CHP’nin Nazilli belediye Meclis üyesi değil miydin? Hem de grup sözcüsü olarak!

O zaman bu karar alınırken veya alınmadan önce niye önlem almak için uğraş vermedin de ondan sonra basın açıklamaları, ucube laflı demeçler ve şov peşinde koştun veya diğer meclis üyeleriyle koştunuz?

O günlerde hani meclis toplantısı olmadan önce GRUP KARARI aldığınız CHP İlçe yönetimini HAREKETE geçirmedin? Hadi onlara lafın yetmedi niye İl yönetimini harekete geçirmedin? Hadi onlara da söz geçmedi niye bölge milletvekillerinin kapısına dayanıp da Genel merkezi harekete geçirmedin?


Yetmedi niye ilçende Sivil Toplum Örgütlerini, Demokratik kitle örgütlerini bilgilendirip bir Eylem planı çizmedin ve ÇİZMEDİNİZ?

İş işten geçtikten sonra çağır gazetecileri ver demeci…

Yok Atilla Efendi yok. O gün bu kararı alanlar bu gün o yanlış kararı düzeltemeyenler kadar sende o gün görev yapan diğer Meclis üyeleri de Suçlusunuz!

Şunu hatırlatmakta fayda görüyorum siyaseten o günlerde her ne kadar Siyasi bir partinin sözcüsü olsanız da
Sizler Asıl Parti gözetmeksizin Nazilli HALKININ SÖZCÜLERİYDİNİZ.

Çünkü sizler bağlı bulunduğunuz parti yöneticileri gibi PARTİLİLERİN OYUYLA DEĞİL, NAZİLLİ HALKININ OYLARIYLA seçildiniz.

İşte siz bunu bildiğiniz halde o günlerde bunu bilmezlikten, görmemezlikten geldiniz. Bu SUÇLAMANIN altında kalmamak içinde bu gün sen, ATİLA EFENDİ KENDİNİ AKLAYIP AK KAŞIĞA dönmek için, Başkalarına SUÇLU GÖSTERİP SIYRILMAK İçin KIVRANIYORSUN.

Bak ne diyeceğim Senin bu paylaşımın Altında görüştüğümüz Partililerin, aslında yönetimle siyasi çekişme içinde olduğunu bu nedenle de HEM NALINA HEM MIHINA VURMAK VE KENDİNİ SIYIRMAK İÇİN YAZIP ÇİZDİĞİNİ SÖYLÜYORLAR!

Gel özeleştirinin erdemliliğine inan. Bu günkü MECLİS ÜYELERİNİ, BELEDİYE BAŞKANINI değil, önce kendinin sonrada o günkü meclis üyelerinin hatası olarak  gör ve özeleştirini yapıp kimseyi ZAN Altında Bırakma.
Bırakma ki
Hem GÜVENİRLİĞİNE
Hem sana duyulan İTİMADA
Hem de SİYASAL KARİYERİNE
LEKE GETİRME.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP