“Değişime 17 Gün Kaldı Sabredin”
89 okunma

“Değişime 17 Gün Kaldı Sabredin”

ABONE OL
14 Mart 2024 15:59
“Değişime 17 Gün Kaldı Sabredin”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Galip Özel in Mahalle toplantısı mitinge dönüştü

Bozdoğan Belediye Başkan Adayı M. Galip Özel Akçay Mahallesi’ndeki halk buluşması coşkulu mitinge dönüştü.

CHP Bozdoğan Belediye Başkan Adayı Galip Özel, “Bu kalabalıklar, sokaktaki bu ilgi Bozdoğan’ın değişime hazır olduğunu gösteriyor. Bize düşen görev Bozdoğan’ı hak ettiği seviyeye taşıyarak çiçek gibi yapmaktır. Sabredin değişime 17 gün kaldı” dedi.

Akçay mahallesinin sorunlarını bildiğini ve bazı eksiklerini şimdiden Büyükşehir Belediyesi aracılığıyla çözdüğünü ifade eden ÖZEL ‘Akçay mahallesi diğer mahallelerimiz gibi ihmal edilmiş, görmezden gelinmiş. Bazı yollara asfalt dökülmüş bir sene olmadan kullanılamaz hale gelmiş durumda. Bu yolların tamiratlarını Büyükşehir ekiplerimiz tarafından sizler için talep ettik yaptırdık. Daha da yapacağız. Önce altyapıyı yenileyip sizlere yakışan üst yapı ve çevre düzenlemelerini gerçekleştireceğiz’ dedi.

Akçay mahallesine belediye başkanı seçildikten sonra cemevi yapılacağını belirten Galip Özel ‘5 yıl önce gelip söz verdiler yapmadılar. Bu halk 5 yıllık yetki verdi. 60 ay geldi geçti. Ahla vahla geçti. Ama ben buradan söz veriyorum yer sorununa beraber çözüm bularak Akçay mahallemize Cemevi’ni biz yapacağız. Alamut’a hep beraber nasıl yaptıysak buraya da yapacağız’ dedi.

BOZDOĞAN DEĞİŞİM İSTİYOR

Bozdoğan’ın değişime hazır olduğunu ifade eden Galip Özel ‘Halk değişim istiyor artık. Ulaşılabilir bir başkan ve meclis istiyor. Sorunlara çözüm üreten başkan istiyor. Biz hazırlığımızı yaptık. Projelerimizin hepsi sizin için sizin ihtiyaçlarınıza cevap olacak derman olacak projeler. Ekibimiz ile Bozdoğan’ı yönetmeye hazırız. Akçay Mahallesinden sizlere söz veriyorum Bozdoğan çiçek gibi bir ilçe olacak” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP