Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal Buharkent’te.
183 okunma

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal Buharkent’te.

ABONE OL
8 Ekim 2023 17:24
Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal Buharkent’te.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Demokrat Parti Buharkent’te seçim startı verdi.

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal seçim çalışmalarına start vererek Buharkent’e geldi.

Demokrat Parti ilk Belediye Başkan Adayı’nın Fatih Yıldırım olduğunu duyuran Uysal;’ Hayırlısı olsun’ dedi.

Ardından Parti Binası’nın açılışını yapan Uysal, partililerle muhabbet etti.

Genel Başkan Uysal yaptığı konuşmasında;” Kıymetli Buharkent’liler, Değerli dava arkadaşım öncelikle bu yazı bitirdiğimiz sonbaharın güzel bir gününde sizlerin huzurunda olmanın mutluluğu içerisindeyim. Hepinize saygılar sunuyorum. Güzel bir adım atıyoruz bismillah diyoruz. Her daim milletin vicanından hizasında duran bir anlayışın içerisinde bugün de yeniden bu büyük ülkeyi derinden bir nefes aldırabilmek adına mücadelemizin yerel seçimler sürecindeki ilk günü olarak değerlendiriyorum. Bu açıdan burada bulunmak da benim için önemliydi. Fatih Başkanımıza da sözümüz vardı bugün buradayız. Nereden geldiğimizi biliyoruz.” ifadelerini kullandı.

“DÜNÜNÜ UNUTANLARIN YARINI OLMAZ”

Bu büyük ülkenin, Aziz milletin, bir var olma yok olma çizgisinden çıkararak nasıl geldiğini biliyoruz. Kıt kaynaklarla bu büyük ülkenin sıkışan kaderinin çatlamış topraklarla ülkenin kaderini değiştirmiş bir milletten geliyoruz. Buharkent’imizde Aydın’ımızda çok söz söylemeye hacet olduğunun kanaatinde de  değilim. Şanlı fıratı Menderes’in diyarında elbette anlatmaya bile hacet yok ama zaman geçiyor. Başta Başbakanımız Adnan Menderes olmak üzere bu kutlu yolu bize açan tüm büyüklerimizi bir kez daha Buharkentte rahmetle minnetle yad etmek istiyorum çünkü dününü unutanları yarını olmaz bu bilinç içerisindeyiz.
zaman zaman sureti aktan görünüp işine geldi mi Menderes diyenler işine geldi mi demokrat parti diyenler işine geldi mi Özal diyenlere baksanız sorarlar bizden önce ne yapıldı diye sizden önce yapılanları satmakla geçmiş ömürleri bu soruyu sorarlar değerli hemşehrilerim bir tarihi eşikteyiz bu ülke ya tarihi yürüşü ne kaldığı yerden devam edecek yada kendi varlıklarını kaçınılmaz bir kadere dönüştürmek için adeta kamu kaynaklarını organize bir şekilde yağmaşamak için örgütlenmişlerin elinde can  vereceğiz Anadolu’muzun güzel bir tabiri var  ‘akılsız başın derdini ayaklar çeker’ diye neresinden baksak işte bu, memleket adamı dikseniz adamın yetişeceğim bu bereketli topraklar da siz de çiftçilikle uğraşan insanlarımız alın terinin karşılığını alıp alamayacağını tereddüt eder halde onun değerine değer katacak olan ülkeyi yönetenlerdir bunu yapmış bir geçmişten geliyor biz arkamıza milleti alarak esnafı alarak sanayicilerimizi alarak çiftçilerimize alarak gençleri kadınları alarak büyük güçlerin karşısına çıkmayı yeğlemiş bir milletiz bugün Kü olanlarda bunları arkasına almışlar Çiftçi sinin karşısına çıkıyorlar aramızdaki fark işte bu ama gelin görün ki ülkenin çözemediği meseleleri var ellerini açıyorlar bugün Allah için ne çaldın diyorlar hani güzel bir söz var kemallette kemalet olmaz diye kötü bir aletle iyi bir şey olmaz bunu bilmek mecburiyetindeyiz o açıdan siyasetin sıkıştığı iktidarıyla, muhalefetiyle şu parantezden çıkarmak istiyoruz bunlar gitsin bunların yaptiği usulde biz yağmalayayım siyasetinde çıkarmak istiyoruz.”dedi.

“ANKARA’DA ÇETELEŞMİŞ BİR DÜZEN VAR”

Ankara’da çeteleşmiş bir düzen olduğunu Türkiye’nin bu şekilde ilerleyemeceğini dile getiren Başkan Uysal; “Türkiye de bir temsil krizi var yetki veriyorsunuz milletvekillerine Büyük Millet Meclisinde Aydın’ın Buharken’tin Çiftçi’nin köylü’nün hakkını koruyacak bir iradeye sahip değiller.   Türkiye de diğer örgütü yapılarımız yerel de mücadele veren Fatih kardeşim de dahil odalarda pek çok dostumuz var ama gelin görün ki Ankara da çeteleşmiş bir düzen var topuyla teskiyle Ziraat odaları birlikleriyle sendika Konferasyonlaroyla ve onlarla birlikte yancılık yaptıkları bir iktidar var bunlarla türkşyenin yol alabilme ihtimali yok mümkinatı yok o açıdan değerli hemşehrilerimi çok açık söylüyorum yüzbinlerce insan öldü depremde yüz binlerce insanın ölümü bile bu memleketi sarsmadı hepimizi sarsmalı  sarsmalı ki başımıza bu büyük felaketler gelmesin. Herkes değişimi başka sahalarda başlatıyor. Biz demokrat parti olarak Türkiye ye muadiliz 46 dan sonra yaptığımız gibi yeniden Türkiye yi sarsacak yeniden devletiyle milletiyle buluşacak bir siyaseti milliyetin hissiyatını milliyetin hassasiyetini kendi önceliği yapacak bir siyaseti var etmek için mücadele ediyoruz. İşte önümüzde yerel seçimler de bunun aracı siz bakayın Türkiye de bir danışıklı dövüşüklü siyaset var bu danışıklı dövüşüklü siyasetin bir parçası olmuşlar herkes halinden memnun çarklar döndükçe herkesin payına bir şeyler bırakıyor ama milletimiz memnun değil işte sarmalı kırmak için var gücümüzle mücadele edeceğiz ve bu yerel seçimler de bu manada aman o gelmesin buna oy verelim aman bu gelmesin ona oy verelim mantığı dışına çıkararak kendinizi göreceğiniz insanlarımız beraber yeniden siyasetin fark yaratacağı bir Türkiye ye erişeceğimize inanıyorum. Bu ülkenin değerlerini yaşatmak adına aldığımız bayrağı yarınlara taşımak adına büyük mücadeleler vermişiz ama değişen dünyanın şartları içerisinde daha başka bir mücadele vereceğiz yerel de de vereceğiz Genel de de vereceğiz. ” diye konuştu.


Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP