Ege’de İlk Seferine Çıkan Kruvaziyer Gemisi, Kuşadası Limanı’na demirledi
114 okunma

Ege’de İlk Seferine Çıkan Kruvaziyer Gemisi, Kuşadası Limanı’na demirledi

ABONE OL
4 Eylül 2023 17:03
Ege’de İlk Seferine Çıkan Kruvaziyer Gemisi, Kuşadası Limanı’na demirledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Aydın’ın Kuşadası ilçesindeki limana, Celeystal filosuna yeni dahil olan Yunan bayraklı kruvaziyer gemisi ‘Journey’, 956 yolcusu ve 615 mürettebatı ile demirledi.

Kruvaziyer turizminin Akdeniz’deki merkez duraklarından Kuşadası Limanı’na bugün Ege Denizi’nde ilk seferini yapan Celestyal filosunun yeni gemisi Journey, Amerikalı ve Avrupalı yolcularıyla demirledi. Angelos Vassilakos’un yönetiminde Ege’deki ilk yolculuğuna çıkan Celestyal Journey, 2 Eylül’de Atina’nın Pire kentinden ilk kez denize açıldı. Rotasında sırasıyla Selanik, Kuşadası, Santorini, Mikonos ve Milos olan kruvaziyer, 7 gecelik Idyllic Aegean turunun 3’üncü gününde, bugün Kuşadası Limanı’na demir attı. Ağırlıklı olarak Amerikalı ve Avrupalılardan oluşan yolcular, gruplarla gemiden inerek Kuşadası ve Efes Antik Kenti’ni ziyaret etti. Yeni geminin heyecanını yaşamak ve ilk seferde yer almak isteyen yüzlerce Türk yolcu da Kuşadası Limanı’ndan gemiye biniş yaparak Idyllic Aegean programına katıldı. Seferlerine devam edecek olan kruvaziyer geminin, 149’u balkonlu 630 kamarası, 7 restoranı, 8 barı, güneşlenme terasları ve sağlıklı yaşam alanları bulunuyor.

‘HEYECAN VERİCİ BİR DÖNEMDEYİZ’

Celestyal CEO’su Chris Theophilides yeni gemi Journey’in ilk seferinden duydukları heyecanı dile getirerek, “Celestyal olarak filo yatımlarımız sürerken son derece heyecan verici bir dönemdeyiz. 2 Eylül’de yeni gemimizi törenle denize indirdik. Journey firmamız için yeni bir başlangıcı, destinasyon odaklı şirket kültürümüzü sürdürürken lüks bir deneyimi sunma vizyonumuzu da işaret ediyor. Ne mutlu ve gururluyuz ki; konuklarımızdan ve mürettebatımızdan gelen ilk tepkiler çok etkileyiciydi. Sıcak konukseverliğimiz, yerel uzmanlığımız ve birinci sınıf gemimiz, deneyim odaklı yaklaşımımızla yeni ve sadık misafirlerimizi memnun etmeye devam etmeye kararlıyız. Celestyal Journey filomuza yaptığımız yatırımları, sürekliliğimizi ve geleceğe bakışımızı temsil ediyor” ifadelerini kullandı.

‘PROGRAMLARIMIZ ARALIK AYINA KADAR DEVAM EDECEK’

Celestyal Cruises Türkiye Direktörü Özgü Alnıtemiz ise “Kruvaziyer sektörü dünyada yükselişte. Ülkemiz dünya cruise destinasyonlarının kalbinde yer alıyor. Dolayısıyla bu yatırımlar hem markamıza hem sektöre ivme katıyor. Yeni bir geminin daha ülkemize gelecek olması bizi de heyecanlandırıyor. Gemimiz renovasyonun ardından 2 Eylül’de Atina’da denize inerek, Idyllic Aegean programımızı yapmak üzere Kuşadası’na geldi ve misafirlerini getirdi. Programlarımız aralık ayına kadar devam edecek. Türk gezginleri de gemimizin ilk yolcuları olmaya davet ediyoruz” dedi.(DHA)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP