Esat Ergüler Algısı!
573 okunma

Esat Ergüler Algısı!

ABONE OL
23 Şubat 2024 17:58
Esat Ergüler Algısı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Nazilli Belediye Başkan Adayı aynı zamanda ‘efsane başkan’ olarak bilinen Esat Ergüler’in efsaneliği manipülasyondan ibaret.

1994-2007 yılları arasında Nazilli Belediye Başkanı olarak görev yapan Ergüler, 13 yıl aradan sonra tekrardan AK Parti Nazilli Belediye Başkan Adayı oldu.

Görev yaptığı yıllarda, Büyükşehir Belediye yasasının yürülükte olmadığı sadece 40 Bin nüfusluk Nazilli’ye hizmet etmesinden dolayı bir problem yaşanmazken şuan için Nazilli ve çevre köylerine de hizmet götürmesi gerekiyor. Vatandaşlar tarafından Ergüler’in eski gücünde olmadığı ve bunu başaramayacağı konuşuluyor.

NEDEN BAĞIMSIZ ADAY OLMADI?

Nazilli halkının en çok kafasını karıştıran sorulardan biri ise Ergüler’in neden bağımsız aday olmak yerine Ak Parti’den aday olması oldu. Mevcut belediye başkanı Kürşat Engin Özcan’ın da aynı Parti’de olması ama Özcan’a sanki Partilisi değilmiş gibi eleştirilerde bulunarak, ‘Nazilli’yi Ak Belediyecilikle tanıştıracağız’ nidaları atması, vatandaşların tepkisine neden olurken, Nazilli halkı, eski şapkasını koyarsa kazanacak olan Ergüler’in artık olmadığına inanıyor.

  

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP