İsabeyli Kararını Verdi!
170 okunma

İsabeyli Kararını Verdi!

ABONE OL
19 Mart 2024 13:08
İsabeyli Kararını Verdi!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Nazilli Belediye Başkan adayı Cüneyt Korkmaz İsabeyli Mahallesini ziyaret etti. Korkmaz’ın sıcak tavrı gençlerin gönlünü fethetti.

Yerel seçimlerde yaptığı çalışmalarla ilçede ayak basmadık yer bırakmayan, İYİ Parti Nazilli Belediye Başkan adayı Cüneyt Korkmaz ve belediye meclis üyesi adayları dün Nazilli’de düzenlenen 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri anma programına katıldı. Programın ardından çalışmalarını İsabeyli Mahallesinde sürdüren İYİ Partili Korkmaz ve ekibi, gençlerle bir araya geldi.

Her fırsatta gençlerin ailelerinden uzak, Nazilli’ye hasret yaşamaması gerektiğini vurgulayan İYİ Partili Korkmaz, ‘’Gençlerin yarınlara umutla baktığı, gelecek kaygısı gütmediği bir şehir inşa etmenin tam zamanı. Ekonomisi güçlü bir Nazilli hayal değil. Gençlerin işsizlikten yana bir sorunu kalmayacak. İstihdam alanları oluşturacağız. Gençlerimiz artık doğduğu, büyüdüğü ve anılarını biriktirdiği şehrini terk etmek zorunda kalmayacak. 31 Mart’tan sonra bunu hep beraber başaracağız’’ ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP