İYİ Partili Aydın, Büyükşehir’e Aday!
357 okunma

İYİ Partili Aydın, Büyükşehir’e Aday!

ABONE OL
1 Kasım 2023 14:34
İYİ Partili Aydın, Büyükşehir’e Aday!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Partili Avukat Bekir Aydın , Aday toplantısı gerçekleştirerek adaylığını açıkladı.

Nevzat Biçer Parkı’ndaki toplantıda Aydın, seçilmesi halinde yapacağı hizmetler hakkında bilgiler verdi. Tanıtım toplantısına İYİ Parti Aydın İl Başkanı Recep Taner, İYİ Parti Efeler İlçe Başkanı İlhan Adıyaman, İYİ Parti Aydın 6. Sıra Milletvekili Adayı Fevzi Köse ile çok sayıda partili katıldı.

Toplantı’da açılış konuşması yapan İl Başkanı Recep Taner;”Türkiye’de son yapılan değişikliklerden sonra gündeme gelen sistem değişikliği ile ikili bir sistem uygulanmaya başlandı. Tahterevalli siyaseti Türkiye’de etnik halde uygulanmakta. Bu seçimlerde de aynı tahterevalli siyaseti devam ederken İYİ Parti olarak biz vatandaşımıza üçüncü bir yol olduğunu ve üçüncü bir yol olması gerektiğini ortaya koymaya çalışıyoruz.Dolayısıyla bu seçimler de kesinlikle ve kesinlikle hiçbir ittifak yapmadan kendi adaylarımızla, Aydın’da bu seçimlerde İYİ Parti’nin vatandaşın karşısına çıkması noktasında çalışma yapmaktayız. Şu anda ilçelerimizde bu çalışmalar devam etmekte. Büyükşehir’de çalışmalarımız devam etmekte. Bugün burada biraz sonra aday adaylığını açıklayacak olan Bekir Aydın da partimizde beraber görev yaptığımız ve bugün de medeni cesaretini ortaya koyarak aday adayı olarak ortaya çıkan bir arkadaşımız. Ben il başkanı olarak kendisine başarılar diliyorum. Kendisi için hayırlı olmasını diliyorum. Şundan hiç kimsenin şüphesi olmasın, bu seçimlerden iyi bir neticeyle çıkacağız. Belediyeler kazanacağız ve o kazandığımız belediyelerle Aydın’da İYİ Parti belediyeciliğinin nasıl olduğunu, nasıl olması gerektiğini Aydın kamuoyuna ve Aydınlı hemşerilerimize göstereceğiz. Hepinize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

”AYDIN İÇİN VİZYON PROJELERİM VAR”

Aydın için güzel projeleri olduğunu belirten Başkan adayı Aydın;” Genel Başkanımızın önerdiği üçüncü bir yolla kendi adaylarımızla yürüme kararı aldık ve devam ediyoruz. İçinde yaşadığımız Büyükşehir’de hizmet var mı? Vardır. Sosyal belediyecilik anlamında vardır. Ancak yarın yönetim değişse Aydın’da ne var, ne oldu Aydın’da desek, doğrusunu söylemek gerekirse Aydın’ımızı çevre iller gibi sınıf atlatacak yatırımlar değil. Aydın’da vizyon eksikliği sorunu var. Bizim derdimiz şu kişi bu kişi değil. Her şeyden önce şehrimize hizmet için yola çıktık. Buna adayız, buna talibiz. Büyükşehir’i kazanacağız. Aydın için vizyon projelerim var. Bunları ilerleyen zamanda detaylı olarak açıklayacağım. Büyükşehiri sadece bir tek Bekir Aydın değil biz hep birlikte yöneteceğiz. Biz bu şehri kazanacağız, muhakkak kazanacağız, mutlaka kazanacağız. ,Büyükşehiri sadece bir tek Bekir Aydın değil biz hep birlikte yöneteceğiz” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP