Karataş’tan Başkan Özcan’a Sitem!
102 okunma

Karataş’tan Başkan Özcan’a Sitem!

ABONE OL
4 Mart 2024 16:58
Karataş’tan Başkan Özcan’a Sitem!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül ve Ertuğrul Tetik, Nazilli Muharip Gaziler Derneğini ziyaret etti. Ziyaret sırasında Muharip Gaziler Derneği başkanı Hasan Karataş, Başkan Özcan’a sitemini dile getirdi.

2015 Yılında Eski Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın gazilere dernek binası tesis ederek, kira da almadı.

2019’da Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Mevcut Başkan Kürşat Engin Özcan’ın gelmesiyle işlerin tam tersine döndüğünü belirten Karataş, Başkan Özcan’a serzenişte bulundu

Açıklamalarda bulunan Karataş;” Biz derneğimizi kurduğumuz zaman bir yer kiralamayı denedik ama bizim diğer dernekler gibi gelirimiz yok. Şuan da burda oturduğumuz yerde 10 lira karşılığında formaliteden verildi. 2015’te Sayın Haluk Başkan ‘sen ödemeyeceksin’ dedi. Ödemedik. Bundan iki üç ay önce Belediye’den çağırdılar. 12 bin lira kira borcunuz var orası kiralık dediler. Ben kendim de hesaplıyorum girdiğim günden bu güne kadar 7-8 bin lira ediyor ama faize bimdirmişler. İcraya verin ben ödeyemem malzemeleri alın götürün dedim. Şimdi o parayı ben nerden ödeyeceğim diye düşünüyorum. Maaşımdan ödeyeceğim.” dedi.

Başkan Özcan’ın, Gazilerden bile para alacak duruma gelmesi, Belediye’nin kasasının boş olduğunu gözler önüne sermiş oldu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP