Korkmaz’dan gündemi sarsacak iddialar
787 okunma

Korkmaz’dan gündemi sarsacak iddialar

ABONE OL
21 Mart 2024 23:18
Korkmaz’dan gündemi sarsacak iddialar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Nazilli Belediye Başkan adayı Cüneyt Korkmaz, belediyenin kasasının sahte faturalarla boşaltıldığına yönelik bir açıklama yayınladı.

İYİ Parti Nazilli Belediye Başkan adayı Cüneyt Korkmaz, basına yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti:

“Ben İYİ Parti Nazilli Belediye Başkan Adayı Cüneyt Korkmaz. Üzülerek öğrendiğim bir bilgiyi sizlerle paylaşmak konusunda kendimi sorumlu hissediyorum. Bu memlekette doğmuş, ekmeğini yemiş, suyunu içmiş ve bu memleketi yönetmeye talip olmuş bir kardeşiniz olarak bizler gibi memleket sevdalısı olan kardeşlerimizden gelen duyumları sizlerle paylaşmak zorundayım. Aldığımız duyumlara göre Nazilli Belediyesi’nin kasasının sahte faturalar düzenlenerek yapılan alımlar ile boşaltıldığını öğrendik.

Bu alımların altında imzası olan arkadaşlarımıza sesleniyorum: Yanlışınızdan dönün. Siz gelecekte bu memlekette yaşamayacak olabilirsiniz. Ama ben ve benim gibi Nazilli sevdalıları bu memlekette yaşamaya devam edeceğiz. Memleketimizin kaynaklarını hiç kimseye yedirmem ve yedirmeyeceğim. Geldiğim gün tüm bunların hesabını soracağım. Bu yanlışınızda ısrar ederseniz elimizdeki tüm belgeleri açıklayacağımızı kamuoyuna duyuruyorum.

Kıymetli Hemşehrilerim, Karamsarlığa kapılmayın! Ben Evladınız, kardeşiniz Cüneyt Korkmaz olarak SÖZ VERİYORUM: Haklarımızın sonuna kadar bekçisi olacağım. Bugünler geçecek ve biz daha iyi bir Nazilli’yi hep beraber inşa edeceğiz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP