Kürşat Başkan’dan Duygulandıran Konuşma
1140 okunma

Kürşat Başkan’dan Duygulandıran Konuşma

ABONE OL
3 Ekim 2023 21:21
Kürşat Başkan’dan Duygulandıran Konuşma
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“YILIN YALNIZCA BİR GÜNÜ DEĞİL HER ZAMAN BAŞIMIZIN TACISINIZ”

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla Haluk Alıcık Huzurevi’ndeki kıdemli büyüklerle Hangar Kafe& Restoran’da biraya geldi.

Nazilli Belediyesi 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla program düzenledi.

Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan ev sahipliğinde Hangar Kafe& Restoran’da düzenlenen programa; Belediye Başkan Yardımcısı Ali Ertürk, Nazilli Haluk Alıcık Huzurevi Müdürü Abdülgani Kavak, AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Volkan Beyazıt ve huzurevinde kalan büyükler katıldı.

Asırlık çınarların gününü bir kez daha kutlayan Başkan Özcan; “Bugün burada kıdemli büyüklerimizle bir arada olmaktan büyük bir onur duyuyorum. Onlara ne kadar teşekkür etsek azdır. Uzun yaşam şehri Nazillimizin en büyük zenginliği kıdemli büyüklerimizdir. Nazillimizin en güzel özelliklerinden biri olan ve uzun yaşam konusunda marka kent olmasını sağlayan en büyük değer aktif yaşlanan hemşehrilerimizdir. Geçmişten bugüne kültürel değerlerimizin nesilden nesile aktarılmasına vesile olan en kutsal varlıklarımız yaşlılarımızdır. Sizler bizim için çok kıymetlisiniz. Yılın yalnızca bir günü değil her daim başımızın tacısınız. Bir evladınız olarak hepinize hoş geldiniz sefalar verdiniz diyorum. Rabbim sizlere sağlıklı uzun ömürler versin. Gününüz kutlu olsun” dedi.

Büyüklerle tek tek sohbet eden Başkan Özcan, taleplerini dinleyerek notlar almayı da ihmal etmedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP