Kürşat Başkan’dan Mevlid Kandili Mesajı
119 okunma

Kürşat Başkan’dan Mevlid Kandili Mesajı

ABONE OL
25 Eylül 2023 18:11
Kürşat Başkan’dan Mevlid Kandili Mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan Mevlid Kandili dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Özcan; Bu kutlu gecenin, tıpkı peygamber efendimizin dünyaya ilk gelişi gibi hayırlar getirmesini; tüm insanlığın barış ve huzuruna aracı olması temennisinde bulundu.

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan Mevlid Kandili münasebetiyle yayımladığı mesajında; “Âlemlere rahmet olarak dünyaya gelen sevgili peygamberimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V.) doğduğu gece olan bu mübarek geceyi idrak etmenin mutluluğu içerisindeyiz. Doğumu ile insanlık tarihinin akışını değiştiren Peygamberimizin tebliğ ettiği hadisleri ve örnek yaşam tarzıyla insanlık üzerindeki cehalet bulutlarını dağıtmıştır” dedi.

Hz. Muhammed’in öğütlerini en güzel şekilde anlamak ve hayatımıza uygulamak durumunda olduğumuzun altını çizen Başkan Özcan: “O’nun sünnetlerini yaşamak mutluluğun, huzurun, birlik, beraberliğin ve kardeşliğin yoludur. Efendimiz (S.A.V.) bizlerin yaşantısı için en güzel örnektir. Müslümanlar olarak sevgili Peygamberimizi ve onun mesajını her yönüyle doğru tanımalı, insanlığa doğru tanıtmalıyız” ifadelerini kullandı.

Kürşat Başkan bu anlamlı gecenin barış, huzur ve hoşgörü ortamının gelişmesine vesile olmasını dileyerek, “Tüm milletimizin, İslam âleminin ve siz değerli hemşerilerimin Mevlid Kandil’ini en içten dileklerimle kutluyor, ülkemize ve tüm insanlık âlemine sağlık ve esenlikler getirmesi temennisiyle, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP