Metin Yavuz’dan Teşekkür Mesajı
961 okunma

Metin Yavuz’dan Teşekkür Mesajı

ABONE OL
14 Nisan 2023 11:24
Metin Yavuz’dan Teşekkür Mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kıymetli hemşehrilerim
Gazi Meclisimizde 27. Yasama Döneminde memleketim, topraklarında büyüdüğüm Aydın’ımızda milletvekili olarak gururla hizmet ettim.
Söke’den Nazilli’ye, Germencik’ten Bozdoğan’a Aydın’ımızın dört bir yanında zaman mekan gözetmeksizin, durmadan gayret gösterdik. Her şeyin en iyisini hak eden Aydınlı hemşehrilerimizle el ele birçok güzel işi başardık.
Görevim süresince desteklerini her daim hissettiğim, yol arkadaşlarım, partimizin neferleri İl, İlçe Kadın Kolları, Gençlik Kollarımıza, Belediye Başkanlarımıza, Meclis Üyelerimize, Mahalle Başkanlarımıza, teşkilatımızın her bir ferdine teşekkür ederim.
Milletvekili seçildiğim ilk günden bu yana “Halka hizmet, hakka hizmet” inancıyla çalışarak Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile bu kutlu davada yol arkadaşlığı yapma, memleket için omuz omuza gecemizi gündüzümüze katma gururunu yaşadım.
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin ilk yasama yılında ülkemiz ve milletimiz için gece gündüz çalışarak sayısız kanun teklifine imza attık, milletimizin bizden beklediği çok önemli yasal düzenlemeleri hayata geçirdik.
Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Gazi Meclisimizde fedakarca görev yapan, milletimizin sesini dile getiren tüm Milletvekillerimize ve personeline ayrıca şükranlarımı sunuyorum.
Kıymetli hemşehrilerim, 14 Mayıs 2023 tarihinde Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerini gerçekleştireceğiz.
Seçimlere giderken, Aydın’ımızda da listeler belirlendi. Herkese başarılar diliyorum. Bu karar sürecinin ardından, teşkilatımızın birçok kademesinden yol arkadaşlarımız, teşkilatımızda emekleri çok olan büyüklerimiz, kurucularımız, hemşehrilerimiz arayarak, mesaj atarak kanaatlerini ve düşüncelerini bildirdiler.
Rabbime bana sizler gibi yol arkadaşları verdiği için şükrediyorum, hepinizden Allah razı olsun.
Ben siyaseti Allah’ın rızası, milletin duası için yapılması gereken bir görev olarak görüyorum ve görmeye devam edeceğim.
Bu vesileyle ifade etmek isterim ki AK Parti, sadece bir siyasi parti değil, bir dava hareketidir, milletimizin sesidir.
Bu sebeple bu kutlu dava için, 14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanımızın sandıktan zaferle çıkması için elimizden geleni yapmak boynumuzun borcudur.
Umutsuzluğa kapılmadan hep beraber gönül gönüle, büyük ve güçlü Türkiye için inandığımız yolda yürümeye devam edeceğiz inşallah.
Ben, şahsım bu toprakların bir evladı, Metin YAVUZ olarak Sayın Cumhurbaşkanımızın, genel Başkanımızın işaret ettiği doğrultuda Allah’ın izniyle, kararlılıkla, sabırla, ahlak ve aynı iddia ile 2023 seçimlerinde Türkiye Yüzyılı için kapı kapı çalışmaya, gönüllere girmeye, bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da AK davamız için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğim.
İnancımız tam, 15 Mayıs günü yine aynı şekilde burada büyük bir mutluluk ve heyecanla zaferimizi kutluyor olacağız.
Türkiye Yüzyılı vizyonu içerisinde milletimiz doğruya doğru diyecek, doğru adımlarla yola devam diyecek inşallah.
Davamız hak, yolumuz doğru, niyetimiz halis…

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP