Minik Öğrencilerden Kürşat Başkan’a Sevgi Seli
112 okunma

Minik Öğrencilerden Kürşat Başkan’a Sevgi Seli

ABONE OL
17 Ocak 2024 17:52
Minik Öğrencilerden Kürşat Başkan’a Sevgi Seli
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, yarıyıl tatili öncesi öğrencilere özel olarak hazırlatılan ‘Nazilli’yi Boyuyorum’ kitabı hediye etti.

Her yıl hem yarıyıl hem de yaz tatilinde öğrencileri unutmayan Nazilli Belediyesi, bu sene ilke imza atarak Nazilli’nin kültürel ve tarımsal zenginliklerinin yer aldığı ‘Nazilli’yi Boyuyorum’ kitabını hazırlattı.

Öğrencilere hediyesini vermek için Yavuz Selim ve Orhangazi İlkokulu’nu ziyaret eden Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, miniklerin sevgi seli ile karşılandı.

Tüm öğrencilerle tek tek sohbet eden Başkan Özcan; “Hazırlattığımız kitapta Nazillimizin kültürel değerlerini geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza tanıtmayı amaçladık. Çocuklarımız bu kitapla hayal gücünü ve fiziksel becerilerini geliştirebilecek. Cumhuriyetimizin 100. yılını kutladığımız bu günlerde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz’ dediği evlatlarımıza ışık olması dileğiyle, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” sözlerini kaydetti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP