Mustafa Savaş NGC’yi Ziyaret Etti
1167 okunma

Mustafa Savaş NGC’yi Ziyaret Etti

ABONE OL
20 Ocak 2024 15:29
Mustafa Savaş NGC’yi Ziyaret Etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Aydın Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, Nazilli ziyareti sırasında, Nazilli Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

Nazilli’deki basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Savaş, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

“BU ŞEHRİ 5 YIL DAHA KAYBETMEYE TAHAMÜLLÜMÜZ YOK”

Aydın’da yerel yönetim bakımından kayıp yılların olduğunu belirten Savaş, Mecvut Başkan Özlem Çerçioğlu’nu hedef aldı.

Değişim Vaktinin geldiğini dile getiren Ak Partili Mustafa Savaş;”Aydın da yerel yönetim bakımından çok kayıp yıllar var. Emsallerinden 20 yıl gerideyiz. Bu şehri 5 yıl daha kaybetmeye tahamülümüz yok. Vatandaşlara bunları aktarmanız gerekiyor. Bu şehirde sizlerde yaşıyorsunuz. Bir vatandaş olarak. O anlamda birlikte beraber değişim vakti olan 31 mart günü hep birlikte değiştirmemiz gerekiyor. Tarihi ili bu şehrimizin değişime kapı aralığıdı görüyoruz. Değişim vaktinin geldiğini görüyoruz. O değişimi birlikte beraber yaşamak için mücadele etmemiz gerekiyor. Cumhur İttifakı olarak hep birlikte sahada çalışıyoruz sizlerden de bu şehir için hepimize görev düşüyor. Bu yönde rol almanızı istiyorum. Objektif bir şekilde görevinizi ifa etmenizi istiyor ve destek istiyorum. Bu şehrin kaderini değiştirmek ve bize yakışanı yapmak elimizde. Buna da ben inanıyorum. Bu şehrin 5 yılda kaybetmeye tamühülü yok. Bu nüfusa rağmen trafik çilesi normal mi? bu su faturaları normal mi? ülke gündemine yolsuzlukla anılan bir şehir olması normal mi? bunu biz şehrimize zarar vermemek adına gündeme taşımak istemiyoruz.” dedi.

“BECERİKSİZ VE İŞ BİLMEZ YÖNETİM”

CHP Aydın Belediye Başkan Adayı ve mevcut belediye başkanı Özlem Çerçioğlu’nun bencil bir yönetim anlayışına sahip olduğunu söyleyen Savaş; “Beceriksiz ve iş bilmez yönetimin hüküm sürdüğü, ben yaparım ben bilirim anlayışıyla yönetilmesi normal değil. Tarım, sanayi ve turizm anlamında yönetilmesi, zenginleşen ve büyüyen ülkemizden daha fazla pay alması bizi imrendiriyor. Bu kadar büyük zenginlikleri içerisinde barındıran ilimizin hak ettiği yere ulaşması için çalışacağız ve kazanacağız. İnanıyoruz ve bu kudret bizde var. Kararlıyız ve hazırız. Bu konudada hep söylüyorum davamda sevdam da Aydın. Benim yurdum da yuvamda Aydın. Borcumu ödemek için yola çıktım. 3 dönem milletvekiliği yaparak hizmetlerimizi aktarıyoruz. Çok güzel işler yaptık. İktidarın gücünü yerel yönetimle buluşturmak istiyoruz. Gerçek belediyeciliği Aydın’da uygulamak istiyoruz. Birlikte beraber yönetmek istiyoruz. İlk 100 günde yapğacagımız hizmetleri projeleri açıklayacağım. Aydın şantiyete dönecek söz veriyorum. Yatırımların yağdığı bir dönem vaddediyorm. 5 yıl sonra bambaşka bir Aydın vaddediyorum. Yaşamaktan huzur bulduğunuz, başka illere imrenmediniz, örnek gösterilen bir şehir vaddediyorum. Kapım herkese açık olacak. Muhtarlarla kavga eden kendi seçtiği başkanlarla kavga eden bir belediye başkanı olmayacak. 1 kuruşun hesabını soracagım hesabını vereceğim. Şeffaf olacağım, bunun sözünü veriyorum. Kapım herkese açık olacak. Esnafla rekabet eden bir belediye başkanı olmayacağım. Hemşehrilerimin de menfaatlerini korayacağız. Konuşarak anlaşarak bu şehirde yaşayan herkesin menfatine uygun mantıklı kararlar alacağız. İktidarla beraber yürüyen, milletvekilleriyle beraber Ankara’ya gittiğimde, bunun karşılanmaması sizce mantıklı mı? her istediğimizi koparacağız bu şehir için. Yakışan ne varsa olması gereken ne varsa alacagız inşallah. Aydın’a herşey yakışır. Hemşehrilerminde 31 Mart günü kendine yakışacağını yapacak, inanıyorum. Kazanan Mustafa Savaş olmayacak Aydın olacak.” ifadelerini kullandı.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP