NAMDER İhtiyaç Sahiplerine Yaptığı Desteğe Devam Ediyor
726 okunma

NAMDER İhtiyaç Sahiplerine Yaptığı Desteğe Devam Ediyor

ABONE OL
23 Mart 2024 14:02
NAMDER İhtiyaç Sahiplerine Yaptığı Desteğe Devam Ediyor
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Nazilli Müteahhitler Derneği (NAMDER), her yıl geleneksel hale getirdiği Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine yaptığı desteğine devam ediyor.

Nazillili müteahhitler tarafından kurulan Nazilli Müteahhitler Derneği (NAMDER), ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya devam ediyor.

5 BİN GIDA KOLİSİ DAĞITILACAK

Ramazan ayı nedeniyle dernek üyelerinin desteği ile alınan 5 bin adet gıda kolisi ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak. Nazilli Müteahhitler Derneği (NAMDER) Başkanı Remzi Erdemci, yaptığı basın açıklamasında, ‘bugüne kadar 50 bine yakın yardım kolisini ihtiyaç sahiplerine bağışladık’ dedi.

Başkan Erdemci, “Biz 2020 yılında Nazilli Müteahhitler Derneği’ni kurduk. Kurulduğumuzdan bu yana her yıl ramazan ayında insanlara, vatandaşlarımıza ulaşmaya çalıştık. Her yıl hazırladığımız kolileri tekrarlamak nasip oldu. 2020 yılından bu yana NAMDER olarak vatandaşlarımıza 45 ile 50 bin koliyle yardım etmeye çalıştık. Gerek depremde, gerek pandemide vatandaşlarımıza ulaşmaya çalıştık. Bu sene de Allah tekrar nasip etti bize 5 bin koli yardımımız hazırlandı. NAMDER bünyesinde yönetim kurulu üyelerimizle birlikte 5 bin koliyi hazırladık. Bunları kendi bünyemizde ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırmaya çalışacağız.” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP