Naz Naz’da İmzalar Atıldı
139 okunma

Naz Naz’da İmzalar Atıldı

ABONE OL
17 Nisan 2024 15:27
Naz Naz’da İmzalar Atıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nazilli Belediyespor, altyapısında top koşturan 5 genç oyuncu ile sözleşme imzaladı.

Nazilli Belediyespor’un  altyapı takımında defans ve kanat mevkilerinde forma giyen 5 oyuncu ile profesyonel anlaşma imzalandı.

Nazilli Belediyespor Atatürk Spor Tesisleri’nde düzenlenen imza törenine oyuncuların aileleri, yönetim ve basın mensupları katıldı.

Alt yapıda forma terleten 17 yaşındaki kanat oyuncusu Ali Yakup Akgül, 18 yaşındaki defans oyuncusu Oğuzhan Andaç, 19 yaşındaki kanat oyuncusu Abdullah Beytaş, 20 yaşındaki kanat oyuncusu Volkan Bozyiğit ve 20 yaşındaki defans oyuncusu Güney Tunç yapılan törende imzalarını atarak profesyonel oyuncu oldu.

“ALTYAPIYA ÖNEM VERİYORUZ”

Altyapının önemini belirten  Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Şahin Kaya, “Sezon başından bu yana altyapıya ne kadar önem verdiğimizi tüm kamuoyu biliyor.
Biz altyapıya önem vermeyi önümüzdeki sezonlarda da devam ettirmeyi düşünüyoruz. Çünkü Türk futbolunun ayakta kalması için, altyapının olması gerekiyor. Biz de bunun bilincinde olan bir yönetimiz. Bunun için sezon başından bu yana aramızda olan genç kardeşlerimiz bugün itibariyle kulübümüzde artık. Bundan sonraki süreçte profesyonel olarak hayatlarını devam edecekler. Allah utandırmasın.”diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP