Nazilli Belediyespor Yönetimi Tanıtıldı
255 okunma

Nazilli Belediyespor Yönetimi Tanıtıldı

ABONE OL
20 Ağustos 2023 13:19
Nazilli Belediyespor Yönetimi Tanıtıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yeni Yönetim İlk Basın Toplantısını Gerçekleştirdi.

Nazilli Belediyespor’un geçtiğimiz günlerde satılmasının ardından yeni yönetim merak konusu olmuştu.

Bugün gerçekleşen basın toplantısında Yeni yönetim Tanıtıldı.

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta yer alan takım için en iyi seneryoyu oluşturmak istediğini dile getiren Kulüp Başkanı Süleyman Urkay; ‘Gerçekçi düşünmek gerek, liglerin başlamasına son 15 gün kala devir işleri bitti. 15 gün içinde yeni trasferler yapmak ve takımı ilk maça hazırlamak için elimizden gelenin fazlasını yapacağız’ dedi.

‘TARAFTAR ÜZÜLÜRSE BENDE ÜZÜLÜRÜM’

Basının da sorularını cevaplayan Urkay; ” Taraftar üzülürse bende üzülürüm. Ben Nazilli Belediyespor’un başarısı için geldim. Transfer sürecinde ise çok geç başlamanın dezavantajını yaşıyoruz. Çoğu popüler oyuncu transfer olmuş ve daha az popüler oyuncular kalmış. Ama biz teknik ekibin istekleri doğrultusunda kulübü başarıya taşıyacak olan arkadaşları transfer ediyoruz. Ben futbolda sisteme inanan biriyim.

‘FUTBOLDA ELEŞTİRİLMEYEN HOCA YOK HERHALDE’

Nazilli Belediyespor’a yeni gelen Ali Kemal Yavuzyiğitoğlu hoca yoğun eleştiri alması ardından açıklamada bulunan Başkan Urkay; ‘ Futbolda eleştirilmeyen hoca yok herhalde. Ali Koç Jesus’u getirdi eleştirdik. Jesus olurmu dedik. Şimdi ben Ali Kemal’i futbolcu olduğu zamandan tanırım, karakterini bilirim. Son dönemdeki başarıları ben takip ediyorum. Ümraniyespor’un Süper Lig’e çıkış sürecinde her hafta görüştüğüm bir kişiydi. Göreve geç geldik. Ben Ali Kemal’in kulübümüzü daha ileriye taşıyacak bilgi ve deneyime sahip olduğu inanıyorum. Tabi bunu sonuçta göreceğiz, benim söylemem pek önemli değil.

‘EN ÜST SEVİYEDE LİGİ BİTİRMEK’

Nazilli Belediyesporun hedeflerinden bahseden başkan Urkay ” En üst seviyede ligi bitirmek başarı almak. Bir defa Nazillispor kolay kolay yenilen bir takım olmamalı. Bu sezon en yüksek puana oynayacağız” ifadelerini kullandı.

‘EN AZ PUAN KAYBI İLE ATLATMAK İSTİYORUZ’

Ligin başlamasına 1 hafta kaldığını ve göreve geç geldiklerini dile getiren Başkan Urkay, ‘Bir takımın sezon başı hazırlığı en az 45 gün sürmelidir. Sizde biliyorsunuz süreci. Göreve geldiğimizde 15 günümüz vardı ve zamandan dolayı dezavantajlı bir durum oluştu. Ama biz bu dönemi en az puan kaybı ile atlatmak istiyoruz. Bunu nasıl başarırız? Taraftar desteği ile, basının desteği ile, elimizden geleni yaparak, oyuncuların ve teknik ekibin daha çok çalışmaysıyla başaracağımıza inanıyoruz’ ifadelerini kaydetti.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP