Nazilli Karış Karış Temizleniyor
165 okunma

Nazilli Karış Karış Temizleniyor

ABONE OL
5 Aralık 2023 12:34
Nazilli Karış Karış Temizleniyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

KIŞ TEMİZLİK ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Nazilli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehrin dört bir yanında kış temizlik çalışmalarına devam ediyor.

Sabah erken saatlerde saatlerde çalışmalara başlayan ekipler, Yeşilyurt ve Yıldıztepe Mahallesi Kurudere mevkiinde sokaklardaki tüm çöp, yabani ot ve kurumuş ağaç yapraklarını süpürerek bölgeyi pırıl pırıl bir hale getirdi.

NAZİLLİ 2024’E PIRIL PIRIL GİRECEK

İlçe genelinde yürütülen kış temizlik faaliyetlerinin yıl sonuna kadar tamamlanacağını ifade eden Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan; “Rutin temizlik işlemlerimizin yanı sıra kış aylarının gelmesiyle kuruyan yaprak ve ağaç dalları, vatandaşlarımızın evlerinde gerçekleştirdiği kış temizlik çalışmaları sonucu bıraktığı evsel atıklar ekiplerimiz tarafından titizlikle temizleniyor. Hazırladığımız program çerçevesinde yıl sonuna kadar el değmedik tek bir nokta bırakmadan sorumluluk sahamızda tüm alanları temizlemiş olacağız. Emeği geçen tüm mesai arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Nazilli Belediyesi’nin çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri, söz konusu faaliyetlerle sokakların daha ferah bir görünüme kavuştuğunu belirterek Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerine teşekkür etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP