Nazilli’de Saadet Partisi ve Gelecek Partisi Birleşti
104 okunma

Nazilli’de Saadet Partisi ve Gelecek Partisi Birleşti

ABONE OL
10 Şubat 2024 20:06
Nazilli’de Saadet Partisi ve Gelecek Partisi Birleşti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yerel seçimlere 50 gün gibi kısa bir sürenin kalmasıyla birlikte Nazilli’de siyaset iyice kızışmaya başladı.  Saadet partisi ve gelecek Partisi Nazilli’de birleşme kararı aldı.

Saadet Partisi ve Gelecek Partisi’nin ortak Nazilli Belediye Başkan Adayı olarak Murat Melezoğlu ilan edildi. Melezoğlu İlçe binasında gerçekleşen toplantı da basına tanıtıldı.

“SİYASETE TAZE KAN GEREK”

Toplantının açılış konuşmasını yapan Saadet partisi İlçe başkanı Vahap Kırca;’ siyasete taze kankan gerekli’ dedi.

Ayrıca Kırca;”Görüyoruz ki Nazilli’de yaşı 70’e yaklaşmış kişiler ne hikmetse başkan adayı gösterildiler. En fazla 5 yıl götürecek bir insan için Nazilli’yi bırakmaya değer mi? Gelecek Partisi’yle beraber seçime girmeye karar verdik. İktidar başarılı olursa Türkiye’nin başına gelecekleri düşünmek bile istemiyoruz. Çünkü halkın önüne referandum getirip Türkiye’yi üç parçaya bölecekler. Bu seçim Türkiye’nin geleceği için çok önemli. Eğer İstanbul’u kazanırlarsa Kanal İstanbul’u yapıp İstanbul’u ikiye bölecekler. Kanalın yapılacağı yerler Araplara çoktan satıldı” diye konuştu.

“DAHA İYİ BİR YAŞAM SENİN DE HAKKIN”

Nazilli’nin sorunlarını bildiğini dile getiren Başkan Adayı Melezoğlu;”Yolsuzluk, yoksulluk, işsizlik kol gezerken Mili Görüşçüler olarak köşemizde oturamazdık. Çare dürüst, liyakatli, Saadet kadroları. Sloganımız ‘Daha iyi bir yaşam senin de hakkın.’ Türkiye ve Nazilli için bizimle aynı kaygıları taşıyan aynı zorlukları sırtlamaya çalışan halkın içinden SP’liler olarak köylünün esnafın, emeklinin, kimsesizin, işsizlerin, öğrencilerin kısacası herkesin hayatına dokunacağız. Sefa sürmek için değil cefayı sırtlamak için bu yola çıktık” ifadelerini kullandı

Projelerini bir bir anlatan Melezoğlu, asıl amaçlarının Nazilli’yi İl yapmak olduğunu belirtti.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP