Otizmli Meleklerimizden Başkan Özcan’a Teşekkür
195 okunma

Otizmli Meleklerimizden Başkan Özcan’a Teşekkür

ABONE OL
15 Nisan 2022 11:51
Otizmli Meleklerimizden Başkan Özcan’a Teşekkür
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ın önerileri ve Aydın Otizm Gençlik Ve Spor Kulübü Derneği, Nazilli temsilcisi Serdal YAMAN gözetiminde otizmli çocuklar, öncelikli olarak atletizm ve havaların ısınması ile yüzme çalışmalarına başlayacak.

Otizmli çocuklarımızın atlı terapiden sonra, spora aktif bir şekilde yönelmeleri için desteklerini esirgemeyen Başkan Özcan’ın önerileri doğrultusunda öncelikli olarak atletizm devamında havaların ısınması ile yüzme çalışmalarına, Aydın Otizm Gençlik Ve Spor Kulübü Derneği, Nazilli temsilcisi Serdal YAMAN gözetiminde start verdi.

Aydın otizm Nazilli temsilcisi Serdal YAMAN; “özellikle yüzme ve atletizm çocuklarımız için iyi bir terapi yöntemidir, hatta bu spor dallarında büyük başarılar elde ediliyor Nazilli’mizde  bu alanda başarılı ve kabiliyetli çocuklarımız var, bunları spora yöneltmemiz sonucunda da ulusal ve uluslararası müsabakalara dahil etmemiz gerekiyor. Zaten bu konuda en büyük destekçimiz sayın Belediye başkanımız Kürşat Engin Özcan’dır, kendisinden  Nazilli Belediyespor kulübü bünyesinde özel çocuklar için atletizm ve yüzme  branşlarının açılması için talebimiz olacaktır. Bu sayede hem özel çocuklarımız iyi bir spor eğitimi alacak, hem de Nazilli’mizi tüm Türkiye’ye tanıtacağız” dedi.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP