Özel Pınarlı Mahallesinde Vatandaşlar İle Bir Araya Geldi
83 okunma

Özel Pınarlı Mahallesinde Vatandaşlar İle Bir Araya Geldi

ABONE OL
16 Mart 2024 22:08
Özel Pınarlı Mahallesinde Vatandaşlar İle Bir Araya Geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

31 mart yerel seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam eden Bozdoğan Belediye Başkan Adayı M. Galip Özel Pınarlı mahallesinde vatandaşlarla buluştu.

Galip Özel Pınarlı programına geçtiğimiz gün Konya’da uçağın kaza kırıma uğraması sonucu şehit olan Ercan Güven ve tüm şehitlerimiz için Saygı duruşu ve İstiklal Marsı ile başladı. Şehit haberinin ardından 1 günlük müziksiz seçim propagandası kararı alan Galip Özel’in mitinge Saygı durusu ve İstiklal Marşı ile başlaması halk tarafından takdirle karşılandı.

Bozdoğan Pınarlı mahallesinde vatandaşlara hitap eden CHP Bozdoğan Belediye Başkan Adayı Galip Özel hem projelerinden bahsetti hem de rakibi Ufuk Altıntaş’a yüklendi.

5 yıldır Pınarlı mahallesi dahil 54 mahalleye hizmet edilmediğini belirten Başkan Adayı Galip Özel mezarlık yolunu da yapacağız, Tarımsal daire müdürlüğünü de kuracağız, Hayvan Pazarını da yapacağız’ dedi.

Hazırladıkları projelerin halk için halkın taleplerine cevap verecek projeler olduğunu ifade eden galip Özel ‘5 yıldır muhtarlara ve vatandaşlara mazot yok para yok diyerek hizmet üretmeyenler benim aday olamamın ardından kepçe ve kamyon kiralayarak mahallelerde iş yapmaya başladılar. Mazot 45 tl oluncamı aklınıza geldi yoksa Galip Özel aday olunca mı?” diye sordu.

Belediyenin borcunu bahane ederek 5 yıl hizmet yapılmadığını ifade eden Özel “Borç var diyerek ağladı sızladı ancak, katıldığı Tv programında borcun öncekinden az daha fazla olduğunu söylüyor ve diyor ki Pınarlı mahallesinde elmalık var satarım, onu satarım bunu satarım, istesem borcu kapatır geçerim diyor. Böyle bir şey yok arkadaşlar. Meclisi yok sayıyor, Pınarlı halkını yok sayıyor. Biz bunlara karşıyız bunun için Halk meclisi projemiz var. Halk bize oy verecek ve bize hesap soracak. 2 ayda bir Halk meclisi olarak karşınıza çıkacağız, sizlere hesap vereceğiz. Biz kendimize güveniyoruz” dedi.

Program bitiminde vatandaşların omuzlara aldığı Başkan adayı Galip Özel “Bu soğukta hepiniz beni beklediniz, dinlediniz. Bana olan güveninizi ve inancınızı boşa çıkarmayacağıma söz veriyorum. Allah’a emanet olun’ dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP