Özel’den Ramazan Ayı Mesajı!
59 okunma

Özel’den Ramazan Ayı Mesajı!

ABONE OL
11 Mart 2024 10:19
Özel’den Ramazan Ayı Mesajı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bozdoğan Belediye Başkan Adayı Mustafa Galip Özel, On bir ayın sultanı Mübarek Ramazan ayının başlaması vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

CHP Bozdoğan Belediye Başkan Adayı Galip Özel halka yönelik samimi dileklerini ileterek birlik, beraberlik, yardımlaşma ve dayanışma vurgusu yaptı.

Kıymetli hemşerilerim, tüm İslam aleminin mübarek Ramazan ayını en içten dileklerimle kutlarım. Bu özel ay birlik, beraberlik, hoşgörü ve dayanışma duygularını pekiştiren bir fırsat sunuyor. Ramazan’ın bereketi ve huzuru üzerimize olsun. Bu mübarek ay, paylaşmanın, dayanışmanın, sevgi ve saygının arttığı bir zaman dilimi olsun. Toplumsal dayanışma ve yardımlaşma duygularımızı güçlendirerek, birbirimize daha çok destek olalım.

Bu duygularla Yüce Allah’ın rahmeti ve bereketiyle dolu olan On bir ayın sultanı olan Ramazan ayının başlangıcını kutlar, bu mübarek ayın ilçemize, ülkemize ve tüm İslam alemine sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini temenni eder, birbirimize daha çok kenetlenerek, sevgi dolu bir Ramazan geçirmemizi diliyorum’ dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP