Özel’e Baba Ocağında Sevgi Seli
178 okunma

Özel’e Baba Ocağında Sevgi Seli

ABONE OL
18 Mart 2024 21:11
Özel’e Baba Ocağında Sevgi Seli
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Bozdoğan Belediye Başkan Adayı Galip Özel, seçim çalışmalarına fire vermeden devam ediyor. Bozdağan’ın Koyuncular Mahallesi’nde vatandaşlar ile bir araya gelen Özel, baba ocağında Başkan gibi karşılandı.

Köy Meydanında büyük bir kalabalığa hitap eden Özel, köy halkına teşekkür ederek;”Koyuncular köyünde doğup büyüdüm. Bu köyün çocuğuyum. Her zaman bana sahip çıktılar. Tüm köyüme teşekkürler. Bugün buradaysam bu köyümün çok büyük bir katkısı vardır. Onun için Koyuncular’ın yeri benim için farklı. Bana inandıkları için buradalar. Samimiyetimize inandıkları için buradalar. Ben Bozdoğan Milliyetçisiyim. Bunu demekten dolayı da gururluyum. Ama maalesef bunu dememden rahatsız olan arkadaşlar var. Niye? Gelişen büyüyen bir Bozdoğan olacak bunu istemiyorlar. Benim Milliyetçiliğim ile ilgili kimse konuşamaz. Ben kendimden emimin. Ben buradan soruyorum kendisine Benim Bozdoğan Milliyetçisi olmamdan niye rahatsız? Ben doğduğum toprakları değil de ‘Karacasu Milliyetçisimiyim’ diyeceğim. Biz bu yola çıkarken, öyle bir ekip kurduk ki. İşin içinde siyaset değil öncelik, hizmet var. Bugün Aydın’da Büyükşehir Belediyesinden en iyi hizmeti getirecek olan ekip burada bulunuyor. Topuklu efemiz bu işin hakkını veriyor. Hayalimizin en başında Markalaşan bir Bozdoğan olacak. 250 kişilik iş sahası kuracağız. Bu ilk aşama. Nazilli’de 800 kişilik iş sahaları var niye Bozdoğan’ımızda yok. Hayvan pazarımız yok. Bozdoğan’da tarımla ilgili bir tane proje yok. Ben ziraat odası başkanlığı yaptım. Mazeret yok eksiklerimiz oldu ama biz başaracağız. Tarımda markalaşmak o kadar önemli ki arkadaşlar Bozdoğan’ın 55 Mahallesini kapsayan projesinden bahsediyoruz. Projelerimizi gözden geçirin. Bu memlekette Tarım Bakanlığı İl Müdürlüğü yok mu dediler? Şimdi Projelerine ikinci sıraya koydular, Hani nerde Tarım Bakanlığı Hani Tarım il Müdürlüğü? İnciri, zeytiniyle yağı, sütü ile bunları Belediye bünyesinde yapacağız. Belediye için değil 55 Mahallemiz için yola çıktık ” diye konuştu.

“BEN BOZDAĞAN MİLLİYETÇİSİYİM”

Bozdoğan Milliyetçisi olduğunu sıkça belirten Özel;”Ben Bozdoğan Milliyetçisiyim. Bana Kavaklı da ‘Benim adımı Ağzına alacaksa abdest alsın önce’ dedi. Ben burada abdestimi Bozdoğan için aldım. Memleketim için aldım. Ne demek yahu bir ismi ağzıma alırken abdest alacakmışım. Onu insanlar bir kere Belediye Başkanı yaptı diye kölesi mi sanıyor. Bizim neremizde pisliğimiz var. Çıksın açıklasın açıklamaya davet ediyorum. Ben kendime, size inandım. Evet, hizmet için Siyasi parti önemli ama yerel seçimde hizmet yapacak adam önemli. 55 Mahalleye 5 yılda hizmet gitmedi. Biz ne zaman aday olduk aklına mahalle geldi. Biz bozdoğan’ı çiçek gibi yapacağız. Kent Meydanı yapacağız. Bizim bozdoğan’da Annelerin çocuklarını emzireceği bir bebek bakım merkezi yok. Zoruna gidiyorsa Abdest Aldım çıktım yola. Bizim dört tane sorunumuz var. Bizim burada çalışan çiftçilerimiz var. Hepsine teşekkür ediyorum. Biz aile olarak köyümde büyüdük. Kimi zaman 12’lere kadar çalıştık. Birlikte, hep beraber ölümüne. Ama biz Aydın’dan büyükşehir Kaynaklarını çok iyi kullanmamız gerekir. Aydın Meclisinde kavga ediyor. Kavga ederek çözüm bulamazsınız. Biz doğalgaz’a getireceğiz Büyükşehirle beraber o ekip burada. Demek ki Aydın Büyükşehir olmadığı zaman senin aldığın kararın önemi yok. Kavgacı değil çözüm üreten olması gerekiyor” ifadelerini kullandı.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP