Özel;”Nazilli Drag Takımı’na Kapılarımız Açık Olacak”
49 okunma

Özel;”Nazilli Drag Takımı’na Kapılarımız Açık Olacak”

ABONE OL
7 Mart 2024 09:14
Özel;”Nazilli Drag Takımı’na Kapılarımız Açık Olacak”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bozdoğan Belediye Başkan Adayı M. Galip Özel’in ilçedeki motorlu araçlarla spor ve eğlence tutkunları için yapmayı vadettiği özel pist projesi Nazilli’deki otomobil sporu tutkunlarını da heyecanlandırdı. Nazilli Drag Takımı da ilçede özel pist yapılması için seçim öncesi kamuoyu oluşturmaya başladı.

Seçilmesi halinde Bozdoğan’ı cazibe merkezi yapacak pek çok projesinin olduğunu belirten CHP’li Bozdoğan Belediye Başkan Adayı M. Galip Özel, “Başkan adayı olarak Bozdoğan halkımıza paylaştığımız pek çok proje diğer ilçelerde de örnek alınmaya başladı. Bu da ne kadar doğru işleri hayal ettiğimizin bir göstergesidir. Bozdoğan halkına sunduğumuz hizmetlerden komşu ilçelerimizdeki vatandaşlarımızda uygun ortam ve zamanda faydalanabilecektir. Bu yönde talebi olan Nazilli Darg Takım ekibine de kapılarımızı açacağız” dedi.

Bozdoğan Belediye Başkan Adayı M. Galip Özel, Ocak ayında yaptığı açıklamada “Gençlerin güvenli şekilde drift, drag ve pist yarışları yapabilecekleri tesis projemiz de var. Bozdoğanlı gençlerimizin büyük özlem duyduğu oto sporları yarış ve drag pisti projemizi gençlerimiz ve yarışçılarımız için hazırladık. Biz de gençlik yaşadık. Bozdoğan merkeze uzak bir ilçe olması dolayısıyla sosyal projelere daha çok ihtiyaç var” diyerek özel pist projesini açıklamıştı.

Başkan Adayı Galip Özel’in açıklamasının ardından; Türkiye’de aktif olarak en çok yarışan garajlardan biri olduklarını ifade eden Nazilli Drag Takımı’ndan Şahin Çalışkan, “Bu konuda yetkililerimizden bazı isteklerimiz var. Bu sporu Nazilli’de çokça taraftar ve izleyici takip ediyor. Özellikle gençlerimiz her daim yanımızdalar. Her yarışımızı takip edip izlemeye geliyorlar. 10 yıldır Nazilli’de drag pisti yapılmasıyla ilgili talepleri var. Biz bu talepleri yetkililere ilettik ama herhangi bir sonuca henüz ulaşamadık” diyerek talebini yineledi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP