“Saldırı Sabırları Taşırma Noktasına Getirmiştir.”
173 okunma

“Saldırı Sabırları Taşırma Noktasına Getirmiştir.”

ABONE OL
1 Mayıs 2023 16:34
“Saldırı Sabırları Taşırma Noktasına Getirmiştir.”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dün gece geç saatlerde gerçekleşen CHP gençlik kollarından iki kişin, Ak Parti’nin afişlerine saldırı olayı Nazilli’nin siyaset gündemine otururken, bir açıklama da Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Recep Kutlu’dan geldi.

 


Recep Kutlu sosyal medyasından yaptığı kamuoyu açıklamasında;

Büyüyen ve kalkınan güçlü ülkemizin 100. yılında beka meselesi olarak nitelendirdiğimiz bir seçim sürecinin içerisindeyiz. AK Parti olarak milletvekili adaylarımızın açıklandığı 9 Nisan 2023 tarihinden itibaren sahada çalışmalarımıza başladık. Milletimize Türkiye Yüzyılı vizyonumuzu anlatırken, Gençlik Kolları olarak da her seçim sürecinde olduğu üzere Yüksek Seçim Kurulu’nun belirlediği çerçevede broşür, afiş, bayrak ve pankart çalışmalarımıza hız verdik. Lakin birkaç haftadır bu emeğimizi hiçe sayarak gece-gündüz demeden yaptığımız çalışmalara saldırılarda bulunulmuştur. Biz bu çirkin saldırıları ilçemizdeki siyasi ortam gerilmemesi için, dostluğumuz,kardeşliğimiz zedelenmesin diyerek sineye çekmeye devam ettik. Siyaseten yarıştığımız muhalif kardeşlerimizin de emeğini bazıları gibi heba etmedik, saygı gösterdik.
Gerektiğinde yan yana dahi broşür dağıttık, bayrak astık. Ne yazık ki dün de olduğu gibi bugün de Ülkemizin Seçilmiş Cumhurbaşkanına saldırmayı kendine görev edinen,kaybedeceğini anlayan güruhun, Sayın Cumhurbaşkanımızın ve partimizin afişlerine yapılan alçak saldırısı sabırları taşırma noktasına getirmiştir. Seçime günler kala başladığımız bu kutlu yolda el ele kardeşce,huzur ve sükun içerisinde Sayın Cumhurbaşkanımızın 13. Cumhurbaşkanı olarak seçilebilmesi için Nazilli Halkımızla birlikte elimizden gelen bütün gayret ve çabayı göstereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.
Yapılan saldırılar,atılan hakaret ve iftiralar karşısında Hukuki haklarımızı kullanacağımızı şimdiden siz
değerli kamuoyumuza bildiririz.
Adalete ve Hukuka inancımız tamdır.

Bizler AK Parti olarak, özellikle AK GENÇLİK olarak bu saatten sonra büyük zaferimizin günü 14 Mayıs’a kadar emek hırsızlarına geçit vermeyeceğiz. Ve her geçen gün daha da aşkla şevkle çalışacağız.

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP