Sultanhisar’da Aday Adayları Belli Olmaya Başladı 
319 okunma

Sultanhisar’da Aday Adayları Belli Olmaya Başladı 

ABONE OL
1 Aralık 2023 16:50
Sultanhisar’da Aday Adayları Belli Olmaya Başladı 
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Niyazi Özpınar MHP’den Sultanhisar Belediye Başkan aday adaylığına başvurdu.

“SULTANHİSAR KENDİ AYAKLARININ ÜSTÜNDE DURMALI”

Sultanhisar’ın tarım şehri olduğunu dile getiren Özpınar;” Tarıma dayalı projelerimiz var. Benim istediğim şuan değil, 20 yıl sonra da Sultanhisar kendi ayakları üstünde durmalı, onun için de çeşitli projelerimiz var, İstihdam ve gelir  sağlayacak projelerimiz var. Biz aslında turizm şehri olmaya adayız ama bunu kullanamıyoruz. NYSA yeterince yatırım görmüyor. Turizme de destek verip burayı turizm şehri yapacağız. ” ifadelerini kullandı.

NİYAZİ ÖZPINAR KİMDİR?

08 Nisan 1985 Aydın ili Nazilli ilçesinde doğdu. İlkokul Aydın İli Nazilli ilçesi, ortaokul, Kütahya’nın Domaniç’te olan Domaniç Ortaokulu’nda tamamladı. Liseyi  Isparta Şarkikaraağaç Veteriner Sağlık Meslek Lisesinde tamamladı. Yüksekokul tahsilimi Adnan Menderes Üniversitesi Sultanhisar Meslek Yüksekokulu’nda tamamladı.

2006 yılında Çanakkale İl’inin Biga İlçesi’nde bulunan İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü’ne Veteriner Sağlık Teknisyeni olarak göreve başladı. 2008 yılında Aydın ili Sultanhisar İlçesi’ne nakli gerçekleştirdikten sonra 15 sene Sultanhisar’da görev yaptı. Sonrasında 2023 yılı Kasım ayında atamamın yapılmasından 1 günlük çalışmamın ardından yerel seçimler için Aydın İli Sultanhisar İlçesi Milliyetçi Hareket Partisi aday adaylığı için 22.11.2023 tarihinde istifasını verdi.

Evli ve iki çocuk babası olan Özpınar aynı zamanda  Nazilli Asılsız Ermeni İddiaları ile Mücadele Derneği’nde Başkan Yardımcılığı ve Sultanhisar Gocabeşli Kültür ve Sanat Derneği yönetim ve denetim kurulunda çeşitli görevlerde yer aldı. Ayrıca Aydın Yenipazar İlçesi Ülkü Ocakları Başkanlığı görevlerini 1 yıl vekaleten yürüttü.

 

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP