Tetik’ten Çarpıcı Açıklamalar!
128 okunma

Tetik’ten Çarpıcı Açıklamalar!

ABONE OL
15 Şubat 2024 15:53
Tetik’ten Çarpıcı Açıklamalar!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, bugün İlçe binasında partililerle bir araya gelerek, CHP Nazilli Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Tetik’e destek mesajı verdi.

CHP Nazilli Belediye Başkan Adayı Tetik ve ilçe yönetimin hazır bulunduğu toplantıda, Aday Tetik çarpıcı açıklamalarda bulundu.

“TAMAMEN ALGIDIR”

Hakkında çıkan ‘tanınmıyor’ iddialarına yanıt veren Tetik;” hayatımın 30 yılı Nazilli Devlet Hastanesinde geçti. Bu 30 yıl günde yüz hastadan hesap edin, 800 bin yani ben 30 yılda 800 bin kişiye dokunuşum aileleriyle birlikte hesap edin neredeyse izmir’in yarısına kadar geliyor. Bu kadar rakamda insana dokunabilen birinin tanınmazlığı gibi bir şey tamamen algıdır. Bir Devlet memuru siyasetle uğraşamaz. Şimdi pek çok yerde görüyorsunuz herkes her yerde herkesle beraber. Ben bunu eleştiriyorum. Devlet memurun yeri bellidir. Biz ona uyarız. Uyduk. uyduğumuz için de partiye gelip gitmiyor oldu. hayır bakın biz herkesle dostuz.” ifadelerini kullandı.

“BİZDE AYRI GAYRI YOK”

Basın mensuplarının Özlem Çerçioğlu yüzünden istifa eden CHP’li belediyeleri örnek göstererek sordukları soruya ise Tetik;”Biz birlik içindeyiz, herkesle çok iyi çalışacağız, gidin sorun Özlem Çerçioğlu’na çok iyi çalışacağımızı söyler. Bizde ayrı gayrı yok.” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP