Uysal Umduğunu Bulamadı
176 okunma

Uysal Umduğunu Bulamadı

ABONE OL
22 Mayıs 2023 22:23
Uysal Umduğunu Bulamadı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

14 Mayıs’ta 2. tura kalan Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmalarına devam eden Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal Nazilli’de umduğunu bulamadı. Nazilli İstasyon Meydanında halka seslenmek isteyen Uysal’ın karşısında yalnızca partililer ve az sayıda kalabalık  olması dikkat çekti. Konuşmasında Uysal “Sadece kendilerine oy verenlerin Cumhurbaşkanı değil, 85 milyonun cumhurbaşkanı olsun istiyoruz. İşte o Cumhurbaşkanının da Kılıçdaroğlu olacağına yürekten inanıyoruz.” dedi.

28 Mayıs Pazar günü 2. turu gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı Seçimleri sebebiyle ziyaretler gerçekleştirmeye devam eden Uysal Nazilli’yi de es geçmedi. İstasyon Meydanında Uysal’ı az sayıda seçmen ve partililer karşıladı. Umduğunu bulamayan Uysal İstasyon meydanında karşısında ki küçük kalabalığa yaklaşık yarım saat boyunca seslendi. Daha sonra Uysal partililer ve paydaş partiden bazı isimlerle Uzun Çarşıyı ziyaret etti. İstasyon Meydanında umduğunu bulamayan Uysal Uzun Çarşıda da umduğunu bulamadı. Hızlıca turunu bitiren Uysal daha sonra CHP İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Uysal burada basın mensuplarının sorularına kaçamak yanıtlar verdi.

Bugün Sinan Oğan’ın açıklamaları hakkında ne düşünüldüğü sorulduğunda; ”Üzerine fazla değerlendirme yapacak bir şey yok. Neticede bir ortak irade var. Bir yorum yapma ihtiyacı içerisinde değilim” dedi.

Diğer bir ”Seçimden sonra 6’lı Masaya ne olacak?” sorusuna da ; ”Tek bir önceliğimiz var 28 Mayıs’tan başarıyla çıkmak, hepimizin kilitlendiği nokta budur.” dedi.

Parti merkezinde sorulan sorulara duraksayarak verdiği kaçamak yanıtlardan sonra basın toplantısının acele bir şekilde bitirildiği görüldü.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP