AK Parti’li Sayın Aday Adaylığını Açıkladı
199 okunma

AK Parti’li Sayın Aday Adaylığını Açıkladı

ABONE OL
20 Kasım 2023 18:24
AK Parti’li Sayın Aday Adaylığını Açıkladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nazilli Belediye Meclis Üyesi Taner Sayın aday adaylığını açıkladı

AK Partili Nazilli Belediyesi Meclis Üyesi Taner Sayın, Nazilli Belediye Başkanlığına aday adaylığı başvurusunda bulundu.

AK Parti’de aday adaylığı başvuru süreci başladı. Aday olmak isteyenlerin 22 Kasım’a kadar başvurmaları gerekiyor. Nazilli Belediyesi Meclis üyesi Taner Sayın, Nazilli Belediye Başkanlığı için başvurularının bitmesine iki gün kala aday adaylığını açıkladı.

İlçe Başkanlığı’nda başvuru dilekçesini Başkan Volkan Beyazıt’a takdim eden Sayın, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Aday Adaylığımın AK Partimize, Cumhur ittifakımıza hayırlı olmasını, Nazilli’mize hayırlı olmasını diliyorum. Nazilli’mizin sorunlarıyla ilgili mücadele etmeyi, halkımızın beklentilerini yerine getirme hususundaki mücadelemizi artıran oranda, çalışmalarımıza hassasiyetle devam ettirmenin son derece kıymetli olduğu düşüncesi içerisindeyiz. Belediye başkanlığı konusunda önümüzdeki süreç belliki, kısa vadede, orta vadede ve uzun vadede yapmamız gereken projeler anlamında çok yoğun çalışarak geçireceğimiz bir süreç. Ben bu zamana kadar yapmış olduğum tüm STK çalışmalarımda olduğu gibi, “Ben değil biz yaparız” anlayışını değerli kılan bir kardeşinizim. Diğer aday adayı arkadaşlarımıza da adaylıkları hayırlı olsun, her bir aday adayımıza başarılar diliyorum. Aday adayı ne kadar çok olursa o kadar partimizin zenginliği artar düşüncesindeyim, tabiki son taktir genel merkezimizin olacaktır, dolayısıyla genel merkezimizin işaret gösterdiği aday kim olursa olsun her zamanki gibi teşkilatımızla beraber aynı azim ve kararlılıkla çalışacağız.” diye konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP