AK Parti’li Yavuzdan Flaş Açıklamalar!
136 okunma

AK Parti’li Yavuzdan Flaş Açıklamalar!

ABONE OL
17 Kasım 2023 22:38
AK Parti’li Yavuzdan Flaş Açıklamalar!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanılığına aday adaylığını açıklayan Metin Yavuz, Nazilli Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. Flaş açıklamalarda bulunan Yavuz, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ın adaylığı ile ilgili konuştu.

Yerel seçim çalışmaları Aydın’da start verdi. Büyükşehir’e aday adaylığını açıklayan Ak partili Metin Yavuz, Nazilli’de Gazeteciler ile bir araya geldi.

“BEN OLSAM YİNE ADAY GÖSTERİRDİM”

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ın Ak Parti’ye geçmesinin ardından, Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan adaylık sözü aldığına dair iddialara ‘ben olsam yine aday gösterirrim’ diye belirtti. Yavuz şöyle devam etti;”AK Parti Nazilli teşkilatında bir görevim yok. Onların adına konuşamam ve karışamam. Ben ancak kendi fikirlerimi söyleyebilirim. Nazilli Belediye Başkanımız çok değerli bir zamanda AK Parti’ye katıldı. Ben olsam, adım attığımız konularla ilgili yürüme adına şuan ki Belediye Başkanımızı ben yine aday gösterirdim. İşim doğrusu ve hakkaniyetli olanı bu. Ancak buna taraflı bakabiliriz orası ayrı. Anketler yapılıyor, sonuç alınacak çalışmalar yürütülüyor. Bu çalışmalar Sn. Genel Başkanımızın önüne konur. Bunun sonucunda da Sn. Genel Başkanımız yapılması gerekeni söyler.’’ ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP