Alıcık:” Nazilli Belediyespor’un Satılması Demek Amatöre Düşmesi Demek”
167 okunma

Alıcık:” Nazilli Belediyespor’un Satılması Demek Amatöre Düşmesi Demek”

ABONE OL
15 Haziran 2023 18:17
Alıcık:” Nazilli Belediyespor’un Satılması Demek Amatöre Düşmesi Demek”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

MHP İl Başkanı Haluk Alıcık basın ile bir araya geldi.

Geçtiğimiz günlerde Nazilli Belediyespor’un satılması gündem olurken Alıcık bu konuya değinerek;”Nazilli Belediyespor’u satanın bu dünyada da öbür dünyada da yakasındayım.” Dedi.

NAZİLLİ BELEDİYESPOR’UN SATILMASI DEMEK AMATÖRE DÜŞMESİ DEMEK 

Nazilli Belediyesporun satılmasına net ve sert bir şekilde tepki gösteren alıcık;” Nazilli’nin Türkiye açılan kapısı Nazilli Belediyespordan geçer,taşın altına elimizi atacaksak ben hazırım . Biz karnemizin hesabını verdik arkadaşlar. Devlette burada yargı da. Ben garaja girdiğim zaman üzülüyorum. Orada Aydın Büyükşehir Belediyesi yazıyor Nazilli’nin esamesi var mı? Nazilli Belediyespor’un satılması demek insanların gidişatının son noktası demektir. Ben olsam yapar mıydım? Yapmazdım. Bu takım şampiyon oldu kulüp başkanı Soner Yelkovan bana geldi. Ben ne yaptım o iyi biliyor. Fakat teşekkür bize değil Özlem Çerçioğlu’na teşekkür edildi. Nazillispor’un satılması demek iki üç yıl sonra amatöre düşmesi demektir. ”

KESİNLİKLE SATMAYACAĞIZ SATTIRMAYACAĞIZ 

Takımı satmanın en basit yol olduğunu belirten Alıcık;” Burada en basit şey satmaktır. Bizim Nazilli’den başka gidecek yerimiz yok. Nazilli’de güzel hizmetlerle anılmak istiyorsanız Nazilli Belediyespor’u kesinlikle satmayacağız, sattırmayacağız. Nazillispor üç beş kişinin elinde kalmasın.
Takım düşerse satalım dediğiniz paralardan çok daha fazlasına ihtiyaç duyulacak. Yönetici olacaksak herkes buyursun. Herkes Nazillispor için 100 bin lira versin yönetici olalım. Kulüp başkanı olacak arkadaş fedakâr olsun. Nazillispor için her türlü fedakârlığa hazırız. Bu tek başına bizim yapabileceğimiz bir şey değil. Bunu herkesten istiyorum.
Öngörüyorum İki gün sonra bu takım amatör takıma düşer, millet elini ayağını çeker gider. Hele bazı adamlar var aldığında Nazilli’nin ‘N’sini göremezsiniz.” Diye belirtti.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP