Atmaca Mazbatasını Aldı
165 okunma

Atmaca Mazbatasını Aldı

ABONE OL
24 Ağustos 2023 12:15
Atmaca Mazbatasını Aldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Atmaca Mazbatasını Aldı.

CHP Nazilli İlçe Başkanı Naim Atmaca Mazbatasını alarak göreve başladı.

Nazilli Kaymakamlığından ve ilçe seçim kurulundan Mazbatasını alan Atmaca ardından CHP İlçe binasında devir teslim töreni gerçekleştirildi.

Başkanlık görevini eski başkan yardımcısı Gülseren Şengül’den devr alan Atmaca;” Kongre sürecini bugün itibariyle sonlandırmış bulunmaktayız. Kişisel tercihlerini kullanan arkadaşlarımıza saygı duyuyoruz. Ama bugün itibariyle o süreci bitirmiş bulunmaktayız. Bundan sonra partimizin iktidar yürüyüşüne bütün örgütümüz olarak hazırız. Nasip olursa da yerel yönetimlerde başarılı olacağız. Bu konuda iddialıyız.” diyerek aynı zamanda seçim startı verdiklerini duyurdu.

Eski Başkan Serdar Alptekin’in ise aday olmadığını açıkladıktan sonra hiç bir davete katılmadığı gibi devir teslim törenine de katılmadı.

Geçtiğimiz günlerde yaşanan klima kriziyle ilgili ise yeni başkan Atmaca şunları söyledi;” Klimanın kendisinin olduğunu iddia ediyordu. Benim bundan sonradan haberim oldu. Aldım bir tane taktım. Bunlar ufak tefek şeyler yani kendi kişisel tercihi dediğim gibi. Kendi malı diye almış götürmüş ama çok ta şık olmadı açıkçası.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP