Başkan Kaya’dan Tam Destek
182 okunma

Başkan Kaya’dan Tam Destek

ABONE OL
17 Nisan 2024 19:02
Başkan Kaya’dan Tam Destek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nazilli Belediyespor, ligin 36. haftasında kendi evinde karşılayacağı Karacabey Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

TFF 2. Lig ekiplerinden Nazilli Belediyespor, Nazilli Şehir Stadında oynanacak olan Karacabey Belediyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam ediyor. Siyah İncilerimiz teknik direktör Bülent Ertuğrul gözetiminde antrenmana ısınma hareketleri ile başladı. Antrenmanın ilk bölümünde kısa pas çalışan ekibimiz ikinci bölümünde ise orta ve şut çalışması yaptı. Antrenmanın son bölümde ise belirlenen alanda çift kale maç yaparak antrenmanı tamamladı. Çift kale maçta penaltılara kaldı. Penaltılarda mavi takım kazandı.

Kalecilerimiz ise kendilerine hazırlanan özel program dahilinde çalıştı.

KULÜP BAŞKANI ŞAHİN KAYA VE YÖNETİCİLER ANTRENMANI SEYRETTİ

Kulüp Başkanı Şahin Kaya ve yöneticiler kritik Karacabey maçı için futbolcuları antrenmanda yanlız bırakmadı.

Antrenman sonrasında kısa bir toplantı gerçekleştirdiler. Futbolcular sahada gerekeni yapacaklarının sözünü verirken kulüp başkanı Şahin Kaya ve yöneticiler; ‘üzerimize düşeni yapacağız’ diyerek takıma morel desteği sağladı.

SAKATLIK YAŞAYAN KAPTAN TAKIM İLE ANTRENMANLARA BAŞLADI

Ankaraspor maçında sakatlanan kalecimiz Ömer Kavrukacı, bugün itibariyle kendini zorlamadan takım ile birlikte antrenmanlara çıkmaya başladı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP