CHP Aydın İl Örgütünden Genel Merkez Çıkarması
240 okunma

CHP Aydın İl Örgütünden Genel Merkez Çıkarması

ABONE OL
26 Mayıs 2022 00:24
CHP Aydın İl Örgütünden Genel Merkez Çıkarması
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP  Aydın İl Başkanı Ali Çankır ve Yönetim Kurulu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu makamında ziyaret etti.

CHP Aydın heyetinin tam kadro olarak ziyarette bulunduğu Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na, İl Başkanı Ali Çankır tarafından çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulunuldu.

CHP Aydın heyetinin tam kadro olarak ziyarette bulunduğu Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na, İl Başkanı Ali Çankır tarafından çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulunuldu. Ziyaret sonrası CHP Aydın il örgütü sosyal medya hesabından, “Üstlendiği sorumluluk ile her kesimin rahat bir nefes alacağı bir Türkiye inşasının öncüsü Genel Başkanımızın attığı adımlara il örgütümüz olarak her daim katkı sunacak, Aydın’da partimizin iktidarı için çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Genel Başkan Yardımcımız ve Aydın Milletvekilimiz Bülent Tezcan, Aydın Milletvekillerimiz Hüseyin Yıldız ve Süleyman Bülbül, İl Yönetim Kurulumuz, İl Kadın Kolları Başkanımız Ayşe Özdemir ve İl Gençlik Kollarımız Mustafa Dinç ile birlikte ziyarette bulunduğumuz Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’nun liderliğinde, Türkiye’nin en çok iktidarı hakeden partisi Cumhuriyet Halk Partisi olarak iktidar olacaz” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP