CHP’li Saatçi’den Ak Parti’li Başkan’a Sert Tepki!
657 okunma

CHP’li Saatçi’den Ak Parti’li Başkan’a Sert Tepki!

ABONE OL
9 Mart 2024 15:37
CHP’li Saatçi’den Ak Parti’li Başkan’a Sert Tepki!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saatçi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada mevcut Bozdağan Belediye başkanı ve aynı zamanda Ak Parti Belediye Başkan adayı olan Ufuk Altıntaş’a, ‘din ile siyaseti birbirine karıştırma’ dedi.

Aydın’ın Bozdoğan ilçesi Yazıkent ve Eymir mahallelerinde Ak Parti Belediye Başkan adayı Ufuk Altıntaş ve Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Savaş’ın program duyuruları Camii’den yapılıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın göreve geldiği günden beri din ile siyaseti bir arada yürütmesini örnek alan Bozdoğan’daki Ak Parti’lerin bu hareketi tepki topladı.

Bozdoğan’da araç kiralamaktan kaçınan Ufuk Altıntaş, camileri şahsi yeriymiş gibi siyasete alet ederek, insanlara din üzerinden siyasi sömürge yapamaya çalıştığını belirten CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçi;”Bozdoğan Eymir Mahallesi’nde ve  Yazıkent Mahallesi’nde bulunan camiilerden Ak Parti Bozdoğan ve Büyükşehir adaylarının program duyurusu yapılıyor. Her seçim sürecinde dini duyguları siyasete alet etmekten, milletimizin ortak değerlerini suistimal etmekten asla geri kalmıyorlar. Projesi olmayan, halka dokunmayan sizler; genel seçimlerde montaj videolara sığınmıştınız. Şimdi de dini değerlerimizi kullanarak kendi reklamınızı yapacak kadar mı çaresiz kaldınız. Yapmayın efendiler yapmayın. Allah’ın evi olarak bildiğimiz camilerimize siyaset sokmayın. Duyurunuzu yapacak bir aracınız yoksa ya da halkın ilgi göstermeyeceğini düşünüyorsanız o zamanda dönün aynaya bakın!”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP