”CHP’DE FETÖ VE YANCILARI LİSTEYE ALINDI”
435 okunma

”CHP’DE FETÖ VE YANCILARI LİSTEYE ALINDI”

ABONE OL
27 Nisan 2023 09:43
”CHP’DE FETÖ VE YANCILARI LİSTEYE ALINDI”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP içindeki Atatürk’çü partilileri ile birlikte ilkeleri yok edilmiş rantçı fetöcü pkk’lı 2. Cumhuriyetçi lumpenlerce kuşatılmış bir parti haline getirilmiştir.
Eski il Başkanı olan Ali Çankır ve onun sıcak ilişkileri olmasına rağmen vekil listesine bile koydurtmayan Fetö sever Tezcan’ın çeşitli tarihlerde ABD’de kaşar FETÖ’cülerle birlikte yer aldığı fotoğraf karelerinde açıkça belli iken ve bu görüşmelerde Tezcan’a FETÖ denilen iblis’in görüşleri bu iblis’in yalakaları tarafından hangi bilgiler aktarıldı?

KANALTÜRK Adlı kurmuş olduğu kanalı 94 milyon gibi yüksek bir rakam’a Akın İpek adlı FETÖ nün önemli sermayeder’ine satan gizli ve karanlık ilişkilerin adamı olarak tanınan Tuncay Özkan ve tayfası CHP listelerine alınırken yıllar öncesi ABD’de NATO toplantısı düzenlenirken bu toplantıya RUMİ FORM Başkanı Emre Çelik’in davetli olmamasına rağmen salona alınıp konuşturulmak istenmesine şiddetle karşı çıkan ve salonu terk eden Atatürk’çü Aydın Milletvekili Metin Lütfü Baydar salonu terk ederken bu onurlu ve gururlu duruşu sergilemesinin karşılığı olarak CHP listelerinde kendisine yer verilmedi . Sayın Baydar, CHP ön seçimlerinde hep birinci çıkan bir kişidir.
Bu olaydada görüldüğü gibi CHP de FETÖ sever Tezcan’ın önünü çektiği ve onun yancıları listeye alındı.Her şey orta’da açık ve net belli .
Demem o ki Aydın’daki CHP seçmenlerine gidip bu vekil listesine oy verme verirsen FETÖ’ye ve onun CHP’li iş birlikçilerine oy vermiş olacaksın. Kafanı kaldır. Adaylara bir bak ve kendini gördüğün yerli aday hangi partideyse ve sana hangisi  samimiyse ona oyunu ver.
Şimdi diyorlar, Memleket Partisi oy bölüyor diye. Ben bunu katılmıyorum. Sen CHP olarak ne kadar müptezel Atatürk düşmanı parti varsa görüştün onlarla anlaştın. Onlarda ne kadar Atatürk düşmanı laiklik karşıtı adamı varsa CHP listelerine seçilebilir yerlere konuldu.
Bu listede İyi Parti’yi ayrı tutuyorum çünkü onların Atatürk ile sorunları yok . Daha dün gece Sözcü tv de sayın Akşener Muharrem İnce’nin de bu ittifakta olmasını isterdim diye açıklama yaptı. Sayın ince yıllar öncesi adayım diyerek açıklama yapmıştı. Kılıçdaroğlu ne yaptı? Sırf gitmiş olmak için Sayın İnce’ye gitti.
Baştan neden gitmedi? Ben burda bir samimiyetsizlik ve art niyet görüyorum. Çünkü Sayın İnce’nin Atatürk’ten yana olan açık ve net tavrı FETÖ sever CHP tayfası tarafından sakıncalı görüldüğü için görüşme sona bıraktırıldı.
Bakıyorum CHP’nin trol ordusu her yerden saldırıyor Memleket Partisi’ne  ya kardesim sizin rakibiniz Ak Parti değil mi?
Demem o ki Aydın’lı seçmenlere siyaseti yıllardır yapan dik duran CHP için her daim hizmet eden ve yaşanılan süreçte ihraca Bile sürüklenen ve sonrasında CHP den ayrılıp Memleket Partisi Aydın İl Örgütünü kuran ve İl başkanı olan sonrasında da Memleket Partisi Aydın Milletvekilliği 1. Sırasında kendine yer bulan Cavit Yenipazarlı’ya  oy ver ki oylarınız FETÖ’ye gitmesin.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP