CHP’li Bülbül’den Mutlu’ya Rest!
461 okunma

CHP’li Bülbül’den Mutlu’ya Rest!

ABONE OL
25 Kasım 2023 17:37
CHP’li Bülbül’den Mutlu’ya Rest!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, Nazilli Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

Yerel seçimlerle ilgili açıklamalarda bulunan Bülbül adaylarının CHP içinden olacağına dikkat çekti.

Adaylık için adı geçen eski İlçe başkanı  Serkan Sevim’e sıcak bakan Bülbül, Nazilli Belediye Meclis üyesi Kadir Mutlu içinse ‘önce partimize üye olsun’ dedi.

“ADAYIMIZ CHP’NİN İÇİNDEN OLACAK”

Aday’ın CHP’nin evladı olması gerektiğinin altını çizen Bülbül’ün Sevim’e daha sıcak bakarken, Mutlu’ya çektiği rest gözlerden kaçmadı.

Bülbül konuşmasına; “Nazilli için süreç başladı. Nazilli’ye dışardan aday istemiyoruz. Nazilli’de yaşayan, burada hizmet yapan, evi barkı burada olan arkadaşlarımızın birini aday yapacağız. Nazilli Belediye Başkanı aday adaylığında isimleri geçen çok değerli arkadaşlarımız var. Bunlardan biri Serkan Sevim ilçe başkanlığı yapmış çok değerli bir arkadaşımızdır. Bu tür görevleri sonuna kadar hak etmiştir. Yine ismi geçen Kadir Mutlu var ancak biz CHP’li üyelerden bahsediyoruz. İlk önce vatandaş gelecek CHP üye olup ondan sonra adaylığı söz konusu olacak. CHP evlatlarıyla sahadan oy alabilen evlatlarını çıkaracağız. Yine Erhan Algan’ın ismi geçiyor kendisi yine partimizin değerli isimlerinden bir tanesi. Daha ismi geçen çok fazla arkadaşımız var onları da ilerleyen süreçte açıklayacağız” şeklinde devam etti.

 

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP