Demokrat Parti İlk Adayını Buharkent’ten Çıkardı
1228 okunma

Demokrat Parti İlk Adayını Buharkent’ten Çıkardı

ABONE OL
8 Ekim 2023 18:06
Demokrat Parti İlk Adayını Buharkent’ten Çıkardı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal Buharkent’te gelerek 31 Mart yerel seçimler için ilk Belediye Başkan Adayını açıkladı.

Buharkent’te Açıklanan ilk isim olan Demokrat Parti Belediye Başkan adayı Fatih Yıldırım oldu.

Böylece Demokrat Parti seçim startı’nı Buharkent’ten vemriş oldu.

“BUHARKENT İÇİN HER ŞEYİ YAPMAYA HAZIRIM”

Buharkent için gereken her şeyi yapmaya hazır olduğunu belirten Yıldırım, “2010 yılında Buharkent Birlik Başkanlığını yaparak gövdemi koydum. Yetmedi 2018 yılında Şoförler Odası Başkanlığı yaparak gövdemi ortaya koydum. Kooperatif ve şoförler adına, güzel birlik ve beraberliklerin neler getirebileceğini hep arkadaşlara anlattık. Beni buralara kadar taşıyan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Dava arkadaşlarım için son gücüme kadar çalıştım. Başım dik, alnım açık, buraya çıktım, desteğinizi bekliyorum, adayım. Önümüzdeki dönemde hiç kimsenin kuşkusu olmasın bugüne kadar görev aldığımız yerlerde nasıl birlik beraberlik sağlamak için mücadele ettiysek bundan sonra da Buharkent’te birlik mücadelesi için çalışacağız. Ayrıştırmadan dövüştürmeden Buharkent için ne gerekiyorsa yapacağız.” dedi.

“HER GÖRÜŞTEN İNSANI BİR ÇATI ALTINDA TOPLAYACAĞIZ”

Buharkent’i adaletle yöneteceğini ifade eden Yıldırım, “Her türlü eleştiriye açığız. Emin olun bu ilçeyi Hz. Ömer’in adaletiyle yöneteceğiz. Her görüşten insanı tek çatı altında toplayacağız. Bu ateşi 31 Mart’ta Buharkent’ten biz yakacağız. Bugüne kadar kimseyi yalnız bırakmadım. Yalnız kaldım, yalnız bırakmadım, eşekten düşenin halinden eşekten düşen anlar. O nedenle ben biliyorum arkadaşlar. Bu yola çıktım, bugüne kadar gövdem taşın altında geldim, bugün gövdemi taşın altından alıyorum. Taşın üstüne başımı koyuyorum. Hz İsmail’in başını kesmeyen bıçak benim başımı kesecek mi göreceğiz.” ifadesini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP