Esat Ergüler Diktatörlüğe Devam Ediyor
272 okunma

Esat Ergüler Diktatörlüğe Devam Ediyor

ABONE OL
16 Mart 2024 17:19
Esat Ergüler Diktatörlüğe Devam Ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Esat Ergüler seçim çalışmalarında canlı yayın yapılmasını istemiyor. İddiaya göre Ergüler’in görevlendirdiği kişiler video çekmek ve canlı yayın yapmak isteyen vatandaşlara engel oluyor.

Yerel seçim çalışmalarına başladığı günden bu yana, ittifak ortaklarını yerden yere vurması ve gittiği yerlerde vatandaşları azarlamasıyla büyük tepki alan Esat Ergüler’le ilgili yeni iddia gündeme geldi.
Çalışma yaptığı bölgelerde, vatandaşla sık sık tartıştığı iddia edilen Ergüler’in, gazetecilerin ve vatandaşın sosyal medyadan video çekmesini ve canlı yayın yapmasını engellediği öne sürüldü. Esat Ergüler’in projelerini anlatmak yerine sürekli belediye başkanlığı döneminde yaptıklarını dile getirmesi ve buna tepki gösteren vatandaşları azarlayarak, ‘’Dinelemeyeceksen buradan git’’ diyerek tartışmaya girmesinden dolayı özellikle canlı yayın yapılmasını istemediği öğrenildi. Edinilen bilgilere göre Ergüler’in birkaç kişiyi görevlendirerek, canlı yayın yapılmasının önüne geçmeye çalıştığı da gelen bilgiler arasında.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP