Fuat Öndeş, CHP’ye Savaş Açtı! 55 Kişinin…
172 okunma

Fuat Öndeş, CHP’ye Savaş Açtı! 55 Kişinin…

ABONE OL
22 Temmuz 2022 13:10
Fuat Öndeş, CHP’ye Savaş Açtı! 55 Kişinin…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Başta CHP Germencik İlçe Başkanı Salih Çavuş’un gelini ve parti yönetim kurulu üyesi Feti Zencirci’nin eşi olmak üzere 55 kişinin iş akdini fesh etmek için kolları sıvayan CHP’li Fuat Öndeş’in gerilen sinirlerine iyice hakim olamadığı ve yakın çevresindekilerle de tartışmalar yaşadığı alınan bilgiler arasında.

CHP örgütünde kendisine yakın isimlerle görüşüp yönetimi düşürün yoksa yakınlarınızı işten çıkartırım tehdidi savurduğu iddia edilen Fuat Öndeş’in girişiminin başarısız olması sonrası, bugün itibariyle CHP İlçe Başkanı Salih Çavuş’un gelinive ilçe yönetim kurulu üyesi Feti Zencirci’nin eşi olmak üzere toplam 55 kişinin iş akdini fesh ettiği ortaya çıktı.

CHP VE BÜYÜKŞEHİRLE ARASI AÇILDI


CHP tabanı ve muhtarlarla sık sık sorun yaşayan ve tepkilerin odağındaki isim Belediye Başkanı Fuat Öndeş’in CHP ve Aydın Büyükşehir Belediyesi ile arasının git gide açıldığı konuşulan Başkan Öndeş’in Ak Parti ile de yakın temasta olduğu ilçenin gündeminde.

Germencik Ak Parti’de yeni atanan başkan Mehmet Akgün’ü arayıp “Seni oraya ben atattım” dediği konuşulan Fuat Öndeş’in Ak Partili vekillerle de CHP’de huzursuz olduğunu konuştuğu bildirildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP