Kulüp Başkanı Görevini Karıştırdı
398 okunma

Kulüp Başkanı Görevini Karıştırdı

ABONE OL
30 Mart 2023 12:06
Kulüp Başkanı Görevini Karıştırdı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçtiğimiz hafta Sökespor, kendi sahasında Sarayköyspor’u 3-2 yendi. Galibiyetin ardından açıklama yapan Kulüp Başkanı Tamer Makaraç, Söke’ye yapılacak stadyum projesinin kapasitesini yeterli bulmadığını belirterek Aydın Milletvekili Metin Yavuz’a yüklendi.

 

Makaraç “2023 yılında 2 bin 100 kişilik stad layık görülüyor. Herkes vekil adayı olabilir. Vekili vekil yapan halktır. Eğer benim Sökeli milletvekilim Söke’ye 2100 kişilik stad yaptırıyorsa Sökespor’a burada maç oynatmam. Geçen sene de Burdur’da final oynadık. Burdur nüfusu 200 bin küsur 25 bin kişilik stadı var. Benim Sökemin 85 bin nüfusu var, 2100 kişilik stad reva mı? Ben buranın başkanıyım diye Sökeli milletvekili bu işe engel oluyor” dedi.

SÖKELİ VATANDAŞLAR AFFETMEDİ

Sosyal medyada Makaraç’ı hedef alan takipçileri, “Sen Sökespor başkanısın. Siyaseti çim sahada yapamazsın. Siyaset yapacaksan Büyük Sökespor camiasını siyasi şovuna alet edemezsin. Siyaset yapacaksan Sökespor Başkanlık koltuğunu bırakacaksın. Her sene şampiyonluk yolunda aynı nakaratı söylüyorsun. Eğer bir sorun varsa gidersin kapalı kapılar ardında isteğini dile getirirsin Vesselam” diye yazdı.

Bir başka vatandaş da yorumunda “Tamer baskan sana yazıklar olsun. Meseleler öyle sahada taraftarın önünde her gün Söke için bir çok hizmet yapan milletvekilini yuhalatmak yakışıyor mu? O makam da sana kalıcı değil biliyorum. Sende belediye başkanı adayı yapmadılar diye düşman kesildin” yazarak tepkisini en üst perdeden dile getirdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP