Nazilli Belediyesi’nden Dört Dörtlük Hizmet
184 okunma

Nazilli Belediyesi’nden Dört Dörtlük Hizmet

ABONE OL
17 Ağustos 2023 16:23
Nazilli Belediyesi’nden Dört Dörtlük Hizmet
0

BEĞENDİM

ABONE OL

SU, SOĞUTUCU, DOKTOR, ARAÇ…

Nazilli Belediyesi; bölgenin en büyük ve en kalabalık pazarı olan Perşembe Pazarı’nda vatandaşların aşırı sıcaklardan etkilenmemesi için çeşitli noktalara çadırlar kurarak soğuk su dağıtımı, açık hava soğutucusu, doktor ve araç hizmeti veriyor.

Termometrelerin 48 dereceleri gösterdiği ve yılın en sıcak günü olarak kaydedilen Perşembe gününde vatandaşların aşırı sıcaklardan etkilenmemesi için harekete geçti.

Perşembe Pazarı’nın giriş ve çıkışı ile Belediye Meydanı’nda çadırlar kuran Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, vatandaşlara eş zamanlı olarak soğuk su dağıtımı gerçekleştirdi.

Pazarın çeşitli noktalarına ise açık hava soğutucuları eklenerek sıcak havanın daha az hissedilmesi için önlem alındı.

“ZOR GÜNLERİ BİRLİKTE AŞACAĞIZ”

Nazilli Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’nde görevli doktor ve hemşirenin de yaşlılar başta olmak üzere tüm Nazillililere acil durumlarda yardımcı olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan; “Zor günlerden geçiyoruz. Her manada bu zorlukları birlikte yaşıyoruz. Birlikte göğüslemenin de rahatlığını göstereceğiz. Perşembe günü dolayısıyla Nazillimizde ciddi bir yoğunluk var. Tüm nüfus akışının şehir merkezinde olduğu ve termometrelerin 48 dereceleri gösterdiği bu günde hemşehrilerimizin sağlığının korunması adına çalışmalar yapıyoruz. Belediyemizin sağlık görevlileri gerek tansiyon ölçümlerini yaparak gerekse sağlık alanında ivedi konularda yardımcı oluyorlar. Belediyemiz aracını da hemşehrilerimizin evlerine geliş gidişleri noktasında tahsis ettik. İnşallah istenmedik bir durumla karşılaşmadan bugünü en iyi şekilde geçireceğiz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP