Nazilli Ticaret Odası Üyeleriyle Buluşmaya Devam Ediyor.
237 okunma

Nazilli Ticaret Odası Üyeleriyle Buluşmaya Devam Ediyor.

ABONE OL
23 Haziran 2023 13:40
Nazilli Ticaret Odası Üyeleriyle Buluşmaya Devam Ediyor.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bugünkü rotası Kuyucak olan Nazilli Ticaret Odası Kuyucak Obam Restorantta üyeleri ile bir araya geldi.

Toplantıya Kuyucak Kaymakamı Fehmi Sinan Niyazi ve STK üyeleri katıldı. Kuyucak Belediye Başkanı Mehmet Çömden ise yoğun programı nedeniyle toplantıya dahil olamadı.

2013 yılından bu güne kadar yapılan Oda faaliyetleri, hayata geçirilen projeler, sürdürülen çalışmalar ve üyelerin talebi üzerine gerçekleştirilen lobi faaliyetleriyle ilgili tanıtım videosu gösterildi.

Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Arslan  tarafından yapılan açıklamada; uzun süreden beri dile getirdiğimiz, NTO Sorunlar Dosyasında yer alan, her platformda yetkililere iletilen konuların başında; küçük ve orta ölçekli işletmelerin ihtiyaç duyduğu esnaf kefalet kredisi benzeri bir finans sistemi gelmektedir.

Esasen bir kamu kaynağı olan Halk Bankası tarafından tahsis edilen Esnaf Kredisinden aynı işi yapan, aynı ölçekteki firmalardan Ticaret Odasına kayıtlı olanların faydalanamadığı , bu nedenle mümkün olan en kısa sürede bu konuda yasa değişikliği yapılması veya yeni bir sistem kurulması için gayretlerinin devam ettiğini söyledi.

Ayrıca toplantı hakkında açıklamada bulunan ARSLAN; üyelerimizin istek ve talepleri bizim birinci önceliğimizdir. Bu nedenle hizmetlerimizin odak noktasını oluşturan üyelerimizin görüş ve taleplerini yerinde öğrenmek, yüz yüze fikir alışverişinde bulunmak ve neticesinde Oda hizmetlerine yön vermek için bu gün Kuyucak  ilçemizde bir araya geldik. Toplantıda üyelerimizin görüş ve taleplerini dinledik. Sorunların çözümü için çaba göstereceğiz. Üye buluşma toplantılarımız diğer ilçelerimizde de devam edecek dedi.

TEŞEKKÜR BELGESİ TAKDİM EDİLDİ 

Kuyucak Bölgesinde 20 yıl ve üzeri üye kaydı bulunan üyelere Teşekkür Belgesi takdim edildi.

Toplu fotoğraf çekiminin ardından toplantı sona erdi.

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP