”Nazilli Yalnız Bırakıldı”
434 okunma

”Nazilli Yalnız Bırakıldı”

ABONE OL
3 Ekim 2023 15:03
”Nazilli Yalnız Bırakıldı”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nazilli Belediyespor’da sancılı süreç devam ederken yönetim ‘ekonomik destek’ çağrısında bulundu.

Üst üste galibiyet kazanarak 6’da 5 yapan siyah beyazlı ekip, 15 puanla zirveye oynamaya devam ederken Kulüp Başkanı Şahin Kaya bu sportif başarıya rağmen Nazilli’deki iş adamlarından yeterli destek görmediklerini dile getirdi.

Kulüp Başkanı Şahin Kaya sitem ederek;”şehir bizi yalnız bırakıyor. Biz kurduğumuz ekibe çok inanıyoruz ama yalnız bırakılıyoruz. Buca maçında yenildiğimizde balon patladı diyenler oldu. Bizler fedakarlık yapıyoruz ancak Nazilli halkının artık harekete geçip takıma sahip çıkması lazım. Biz bu takıma hep inanmıştık. Daha da iyi olacağına inanıyorum. İçimizdeki ateşi görseniz hepiniz şaşarsınız” diyerek, destek beklediklerini kaydetti. Kaya ayrıca, önceki yönetimlerin kendilerine enkaz bıraktığını belirterek 15 gündür görevde olan yönetim kurulunun kendi arasında 2 milyon TL topladığını kaydetti. Kaya son olarak, “Bu kulübün 804 üyesi var. Arasında rahmetli olanlar var. Profesyonel yapıda şirketleşmeye gitmek istiyoruz” dedi.

”KENTİMİZDEN BU ÇOCUKLARA DESTEK BEKLİYORUZ”

Belediye olarak manevi desteği hiç zaman esirgemediklerini, vatandaşlardan da bu desteği görmek istediklerini belirten Başkan Özcan;”Bu takım 4-5 katı maliyetine kurulan takımlardan daha iyi gidiyorlar. 10 günde kurulan bir takım, değil kamp çift kale maç yapmadan lige başladı. Demek ki oluyormuş her şey para değilmiş. Oyuncularımız var olma savaşı veriyorlar. Biz belediye olarak yasal manada her desteği veriyoruz. Kentimizden bu çocuklara destek bekliyoruz” ifadelerine yer vererek, Nazilli halkının takıma sahip çıkması çağrısında bulundu.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP