Nazilli Yatırımcıların Göz Bebeği Olacak
180 okunma

Nazilli Yatırımcıların Göz Bebeği Olacak

ABONE OL
17 Haziran 2023 09:04
Nazilli Yatırımcıların Göz Bebeği Olacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Metropol Technic Fransa iş ortakları Nicolas Rufenak ve Yannik Rufenak ile Belediye Meclis Üyesi Taner Sayın ve 27. Dönem AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ı makamında ziyaret etti.

Nazilli’de ekonomiyi güçlendirmek ve istihdamın artırılması için çalışmalarına devam eden Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Metropol Technic Fransa iş ortakları ile bir araya geldi.

İlçeye yurtiçi ve yurtdışından yapılacak tüm yatırımlara açık olduklarını dile getiren Başkan Özcan, Nazilli’nin hem sosyo kültürel yapısının hem de jeolojik konumunun güçlü olduğunun altını çizdi.

Nazilli’nin il olması konusuna da değinen Özcan; “Nazik ziyaretlerinden dolayı Metropol Technic’e teşekkür ediyoruz. Nazillimiz hem mevcut pazarlara yakın olması hem de yapısı ile yatırım almaya oldukça uygun bir kent. Bugüne kadar çeşitli nedenlerle bu durum ne yazık ki maksimum düzeyde sağlanamamış. İnşallah Nazillimizin il olmasıyla tüm bu sorunlar da ortadan kalkmış olacak. Nazillimizin yatırımcıların gözbebeği olması için hiçbir engel yok. Bunu dönemimizde biz sağlayacağız” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP