Rakibi Altıntaş’a hesap sordu
175 okunma

Rakibi Altıntaş’a hesap sordu

ABONE OL
26 Mart 2024 13:03
Rakibi Altıntaş’a hesap sordu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Galip Özel “Borç edebiyatını bırak, silinen kayıtları anlat”
Bozdoğan Belediye Başkan Adayı Özel, rakibi Altıntaş’a silinen kayıtları ve kendi çiftliği için aldığı kredileri sordu

Cumhuriyet Halk Partisi Bozdoğan Belediye Başkan Adayı Mustafa Galip Özel’in Amasya mahallesinde yaptığı halk buluşmasında yaklaşık 3 bin kişiye hitap etti.
Rakibi Ufuk Altıntaş’a yüklenen Özel, “5 yıldır vatandaş için bir şey yapamayan Altıntaş, kendi tavuk çiftliği için 35 milyon hibe kredi çıkartıp çıkartmadığını, Bozdoğan Belediyesi’nin kamyonlarının Nazilli’ye taşıma yapıp yapmadığını ve taş ocağındaki kamera kayıtlarının niçin silindiğini açıklamasını istiyorum” dedi.


“Kimseden korkumuz yok”
Siyasi nezaket gereği bugüne kadar rakibi Altıntaş’ın sert ve tehditkar tutumlarını karşı sessiz kaldığını ancak her şeyin bir sınırı olduğunu belirten Galip Özel, “Seçimi kaybedeceğini anladığı için insanlara saldırmaya başladı. Galip Özel’e destek veren herkese, işadamlarına varıncaya kadar tehdit edip gözdağı veriyor. Bu normal bir durum değil. Sağlıklı bir insanın hatta Belediye Başkanı olmuş birisinin halka böyle tehditler savurması oy veren seçmene hakarettir. Ama şunu bilsin Allah’ın verdiği canı ancak Allah alır. Kimseden korkumuz yok” ifadelerini kullandı.
Amasya Mahallesi için köyün girişine asfalt sözünü Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’ndan aldığını belirten başkan adayı M. Galip Özel, “Atık su tesisimizi de yapacağız, Özlem Çerçioğlu başkanımızla birlikte yapacağız. Beş yıl boyunca unutan değil, her bir vatandaşımıza hizmet sağlayan bir Belediyecilik anlayışımız olacak” dedi.
Bozdoğan’ın 5 yıldır hizmet görmediğini rakibi mevcut Belediye Başkanı Ufuk Altıntaş’ın görev süresi boyunca vatandaşa hizmet yapmayı unuttuğunu ileri süren Özel, “Sen vatandaşa hizmet etmeyi unuttuğun için bilemezsin tabi o koltuğun icra makamı olduğunu. Kanun da benim nizam da benim diyerek 5 yıl boyunca vatandaş için hiç bir şey yapmadın. Ama artık sana verilen sürenin de yetkinin de sonuna geldin” diye konuştu.
Son birkaç gündür kendisine iftira ve tehditlerle yüklenen Ufuk Altıntaş’a adeta meydan okuyan Özel, “Makam arabasına binip Ankara’ya gidenler yüzme havuzu ile övünüyor ama hala kapısı açılmadı. Demokrasi şehidimizin adını verdiği piknik alanının girişinden bile para alıyorlar. Ben ‘Bozdoğan milliyetçisiyim’ dediğimde ise rahatsız oluyor. Ankara’ya gittiğinde para bulamadım diyor ama soruyorum buradan. Kendi kuracak olduğu çiftliği için 35 milyon hibe çıkarttı mı çıkartmadı mı? Bu ilçe hak etmediği şeyler yaşadı bu devlet bizim halk bizim. Halk burada devlet de burada” dedi.
“Borç edebiyatını bırak, silinen kayıtları anlat”
Bozdoğan’a devlet yatırımları dışında bir çivi bile çakılmadığını ileri süren Mustafa Galip Özel, konuşmasının devamında “Hizmete aç bırakanlar öz eleştiri bile yapmadılar. Borç edebiyatı aldı başını gidiyor. Memlekete çaktığı çivi yok, bakanlıktan yapılan işlerle övünüyor. Bakanlıktan işçileri çıkarırken kredi buldun, kendi tavuk çiftliğin için kredi buldun da hizmete mi para bulamadın? Diyor ki güneş enerji santrali kurarsa oradan kazandığı parayla Bozdoğanlıları Çanakkale’ye götürecekmiş. 5 sene sonra mı aklına geldi? Bozdoğan belediyesinin kamyonları Nazilli’ye malzeme taşıyor bu kamyonlar kime ne karşılığı gidiyor? Taş ocağının kamera kayıtları niye silindi? Kamyonların tonajları eksik yazılarak kimler nemalandı? Tüm Bozdoğan kaybolan bir bilgisayardan bahsediyor. Bende soruyorum 33 bin Bozdoğanlı için soruyorum o bilgisayarda ne gibi kayıtlar vardı? Belediye 3 -5 kişinin çiftliği haline gelmiş. Bizim gönlümüz zengin gönlümüz” diyerek bu sorulara Altıntaş’ın cevap vermesini istedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP