Tetik NGC’yi Ziyaret Etti
190 okunma

Tetik NGC’yi Ziyaret Etti

ABONE OL
28 Şubat 2024 19:38
Tetik NGC’yi Ziyaret Etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Nazilli Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Tetik, Nazilli Gazeteciler Cemiyetininde basın mensupları ile bir araya geldi.

Çarpıcı açıklamalarda bulunan Tetik, projelerini de anlattı. Tetik;’ Benden Sorumluluk Büyükşehir’de lafını duymayacaksınız’ dedi.

“SORUMLULUK BÜYÜKŞEHİR’DE LAFINI DUYMAYACAKSINIZ”

Seçimin çok kaliteli geçtiğini belirten Tetik;” Nazilli ve Aydına hizmet etmek isteyen herkesle son derece iyi İlişkiler kurarım. Bundan sonra ne ben ne siz basın olarak oturamayacaksınız. Gerekiyorsa habere beraber gideceğiz. Bu kadar hevesliyim, iştahlıyım. Ben Başkan olduğum zaman göreceksiniz. Nazilli’de Ertuğrul Tetik Başkan olduktan sonra sorumluluk Büyükşehir’de lafını  duymayacaksınız. Sizin için ne gerekiyorsa Büyükşehir yapar çünkü beraberiz. Aydınımıza bu kadar hizmeti olan biriyle benim çatışmaya girme gibi bir ihtimalim olabilir mi? Seçim çok kaliteli geçiyor. Kim kazanırsa kazansın müthiş bir seçim ortamı var.” diye konuştu.

Projelerine değinen Tetik, Nazilli’ye taş ve asfalt fabrikası getireceğinin sözünü verdi.

Fabrika sözü veren Tetik;”Taş Fabrikası ile asfalt fabrikası açıyorum. İnanın ordan gelecek paralarla yavaş yavaş Belediye bünyesi artıya gelecek. Hem de biz bunları satacağız. Gelir artacak. Hem de gençlerimiz kadınlarımız işe girmiş olacak. Her yönden faydası olacak. Özlem Çerçioğlu ile anlşamaya başladık bile.” diye konuştu.

“NAZİLLİ SPOR İÇİN ELİMİZDEN GELEN YARDIMI YAPACAĞIZ”

Geçtiğimiz günlerde Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Şahin Kaya’nın destek çağrısına sessiz kalamadığını dile getiren Tetik; “Biz gerçekten arkadaşlarımızla beraber güzel bir ekip olarak ilgili olduğumuz alanlar var. Ben sporun çok içindeyim. Kulüp Başkanı benimle görüştü Nazilli Belediyespor’u nasıl kurtarabiliriz onun konuşması içerisindeyiz ama o hemen öyle pat diye hal olacak bir şey değil. Belediye olarak Nazilli Belediyespor için elimizden gelen yardımı yapacağız. Seçimden sonrasının sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Şuan naparsın derseniz ona cevap veremem.”

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP