Ünal Karaman Nazilli’de!
691 okunma

Ünal Karaman Nazilli’de!

ABONE OL
26 Mart 2024 18:39
Ünal Karaman Nazilli’de!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Eski Milli futbolcu ve İYİ Parti Konya Milletvekili Ünal Karaman, Nazilli Uzun Çarşı’da esnaf ziyareti gerçekleştirerek vatandaşlara imzalı forma dağıttı.

Eski Milli futbolcu ve İYİ Parti Konya Milletvekili Ünal Karaman, yerel seçim çalışmaları kapsamında Nazilli’yi ziyaret etti. Uzun Çarşı’yı gezen Karaman’a İYİ Parti il Başkanı Ahmet Ertürk, İYİ Parti Aydın Milletvekili Ömer Karakaş, İYİ Parti Nazilli Belediye Başkan adayı Cüneyt Korkmaz, Belediye Meclis üyesi adayları ve partililer eşlik etti.

”BÖYLE BİR BAŞKANA SAHİP OLACAKLARI İÇİN ŞİMDİDEN TEBRİK DİYORUM”

Nazilli’yle ilgili görüşlerini dilet getiren Karaman;”Dar bir zamanda geldik. Buna rağmen güzel ağırlanıyoruz. Tabi bu toprakların insanlarını biz seviyoruz, çok güzel bir yer. Böyle bir başkana sahip olacakları için de şimdiden tebrik ediyorum.” diye konuştu. Korkmaz’a başarı dileklerini ileten Karaman, desteklerini de sundu.

Karaman, Uzun Çarşı içerisinde kurulan stantta vatandaşlara imzalı milli forma hediye etti. Uzun Çarşı’da esnaf ziyareti gerçekleştiren Karaman, ardından İlçe Parti binasını ziyaret ederek programı sonlandırdı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP