AK Parti’li Sayar Başkan Özcan’ı Hedef Aldı
395 okunma

AK Parti’li Sayar Başkan Özcan’ı Hedef Aldı

ABONE OL
20 Şubat 2024 18:11
AK Parti’li Sayar Başkan Özcan’ı Hedef Aldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhur ittifakı Belediye Meclis üyeleri listesine giremeyen Bülent Sayar, “öyle bir talebim olmadı.” dedi.

Sosyal Medya hesabından paylaşım yapan Ak Parti’li Sayar, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ı hedef aldı. Mevcut meclis üyesi Bülent Sayar liste dışı kalmasının suçunu başkan Özcan’a attı.

Belediye tarihinin en başarısız dönemlerinden birini yaşadıklarını belirten Sayar; “Son görevimiz olan Nazilli meclis üyeliği görevinde de beş yıl boyunca Nazilli Belediyemizin ve vatandaşlarımızın menfaatine olduğuna inandığım konularda asla taviz vermeden savundum. Ancak bana göre Nazilli Belediye tarihinin en başarısız dönemlerinden birisini yaşadık. Bu sebeple de Nazilli’mizin yeni dönemde mevcut belediye başkanıyla devam etmemesi gerektiğine inandım.” dedi.

Ak Parti Nazilli Belediye Başkan Adayı Esat Ergüler’e destek vereceğini açıklayan Sayar; “Esat Ergüler başkanımın Nazilli’mize değer katacağına, yaptıklarının, yapacaklarına teminatı olduğuna inandığım için sürecin başından beri onun aday olması için bir beklentim olmadan elimden gelen desteği vermeye çalıştım. Belediye başkan adaylığı sürecinin en zor döneminin belediye meclis üyeleri listelerini hazırlanma süreci olduğunu bilen birisi olarak Belediye Başkan Adayımız Esat Ergüler’den bir talebim olmadı” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP